Rodina

Príspevok v téme: Rodina
lautika0054

Ahojte..možno to čo napišem pride niekomu zvlaštne ale je to pravda..Ide oto že sme štvorčlenna rodina..mama,otec,ja,sestra...Lenže...Cely život byvame v dome kde sa da spať len v jednej izbe..Obyvačka je velmi tesna,ale prejdem rovno k veci..Všetci štyria spime v jednej izbe..Pride mi to velmi divne..Ja mam 15 rokov sestra 9...Proste nemam svoju izbu,uplne by mi stačila mala izbička hlavne aby som mala svoj kľud..To určite patri aj k zakladnemu byvaniu..A my cely život žijeme takto..Rodičia to akosi neriešia hoci som už x krát nadhodila tuto temu..Pride vam to normálne?Lebo mne určite nie a viete si aj predstaviť ake je to rušive...Čo mam robiť? :/ vidite mam 15 takže osamostatniť sa ešte nemožem a rodičia mi nechcu dovoliť intrak čo bola jedina možnosť..Ja už naozaj neviem..A to zdôraznujem že niesme natom finančne ani najhoršie proste bežna rodina..Nikdy som domov nepriviedla ani žiadne kamaratky ani nikoho lebo som sa hanbila ako pes zato ako byvam..poznate nejaku rodinu ktora tak žila? pravdepodobne takych rodin je uplne minimum... :/ možno žiadna,,,nevadilo by mi mať izbu so sestrou ale spať cely život všetci štyria ?neviem mne to pride na hlavu trochu :/ veď spanok je dôležity a ja som sa už velakrat vobec nevyspala :/

mtv

V kauflande, alebo v lidli sa daju kupit skladacie penove matrace, asi za 15 E, kup si a rozloz si matrac v obyvacke.

Malydom

Heh, to si na tom este dobre, my sme spavali v jednej izbe 7mi plus mama spavala v kuchyni!!! nebolo to vzdy med lizat ale bola sranda...Ale my sme nemali peniaze nazvys...ale ak tvoji rodicia na to prostriedky maju tak by to mali riesit. Deti potrebuju svoje sukromie, hlavne ty ked uz mas 15..

Staryhriech

Máte dom, dávno ste to mali vyriešiť prístavbou. Otec je na to zrejme VEĽMI lenivý a mu to vyhovuje. Neviem ako vaši rodičia žijú, asi ako kamaráti, keď tam všetci spíte na kope.

lautika0054

anonym658-ano v podstate len dve izby...aj to dosť malé....kedže v kuchyni,kupelni ani na chodbe sa nevyspim...:/ ja už fakt neviem ako sa mam s rodičmi porozpravať..

lautika0054

No v obyvačke si prestielat nemožem lebo mame strašne maly nepohodlny gauč...proste ani sa nanom nemôžem vystrieť :/ raz som si pokusila nanho lahnuť a po dvoch hodinach som sa zobudila so strašnou bolesťou chrbta..nieje rozkladaci....a rodičia nechcu kupiť novy..viete čo povedali??že im je luto tento vyhodiť.......a v kuchyni postel nemame...inak by som to už davno riešila tymto spôsobom lebo rozmyšlam už všelijak...fakt neviem čo mam robiť...ako vravim zdravy spanok a trochu vlastneho sukromia to je velmi dôležite...inak sa to odzrkadluje... :/ a to ani nevravim o chrápani alebo otom ked je niekto z nas chory...

Nesnadko

A to nemozes spat v kuchyni? My sme tak riesili situaciu ked sme byvali v 1 izbaku - syn spaval v kuchyni, aby sme mali s manzelkou sukromie. Dali sme mu tam normalnu postel. Pises ze mas 15 a sestra 9, cize ty si mala asi 5 ked ju splodili - ty si spala v izbe s rodicmi a oni sulozili? A ako vedu intimny zivot, ved este nemozu byt taky stari - uz len z tohto hladiska by to mali riesit predovsetkym.oni.

lautika0054

Kami91- no je to neprijemna situacia..a ked ona bola z chudobnej rodiny tak to je ine ak tak žili :/ ale my natom niesme finančne najhoršie(niesme žiadni bohači) proste tak normalne že dalo by sa stym niečo robiť..to trebalo už davno.. :/
A k tomu priatelovi...určite sa nechcem zakvačiť u nejakeho chlapa len preto že nemam žiadne sukromie.. ja si to predstavujem viac menej tak že o par rokov si prenajmem aspon garsonku...kde budem konečne sama a konečne sa v klude vyspim.... ale momentalne neviem čo stym mam robiť...ach spať 4 v jednej izbe toto sa u finančne normalnych ludi len tak nevidi:/

Kami91

Kamos mal takuto priatelku a oni takto byvali 5ti ako ty spominas, len oni boli chudobna rodina. Mala 20 rokov a snazila sa zo vsetkych sil sa k nemu alebo niekam inam prestahovat. Je to isto neprijemna situaci, hadam si najdes priatela s pochopenim a volnym peliskom pre teba.