vedel by mi niekto poradit kde sa daju urobit na slovensku pekne prsia? ma niekto nejaku skusenost??? alebo by mi mohol niekto pomoct najst toho spravneho chirurga?? pomoc !!
zvacsenie prsnikov
ahoj YLE ja som bola na plastickej operacii prs v Bratislave v INTERKLINIK (www.interklinik.sk)/ doktori su super aj personal je velmi mily, maju pekne nove priestory,konzultacie maju zadarmo, celkovy dojem bol velmi dobry a vysledok ani nehovorim...teraz mam krasne velke prsia a vyzeraju ako od prirody:o)bola som u Dr. Tršku, cele ma to vyslo 80 000,-(pozri cennik na webe) ale to zalezi aj od implantatov (v cene som mala aj noc na oddeleni + stravu)keby som ti mala odporucit tak jedine Interklinik
Ahoj yle,
ja sa takisto chystám na plastickú operáciu - zväčšenie prsníkov implantátmi. Idem do Banskej Bystrice - NovaMed (www.novamed.sk)./ Na tejto webovej stránke nájdeš potrebné informácie.
Rozhodla som sa dať si silikóny, pretože nemám žiadne prsia a už dlho po tom túžim. Už nechcem byť bez sebavedomia. Chcem žiť plnohodnotne!
Držím palce, a drž ich aj Ty mne.
Krásny deň.
Pa pa...