Tak môj problém by som opísala asi tak že asi posledný rok som každý deň nadržaná... a chcela by som skúsiť sex len rozmýšľam že či sa mám prekonať a počkať aspoň do 18 alebo mám začať normálne žiť sexuálnym životom, jasne že sa nájdu aj ľudia ktorí budú písať niečo v zmysle, že mam myslieť v mojom veku hlavne na školu a nie na sex ale tak mávala som doteraz samé jednotky... minimálne vždy na vysvedčení... potrebujem rozumné názory... pripravená som a jeden chalan ma už dlho priťahuje a je to obojstranné.
16 rokov a stála chuť na prvý sex
Marian vy ste fakt fanatik.
tak snad, ked budes zamilovana a budes niekoho milovat, tak to pride samo, z lasky.
nebud blba.
Ludia, co jej to vravite!! Skor by ste ju mali presviedcat o tom ze robi chybu ak sa s niekym lwn tak vyspi :(.. ved panenstvo je to najcennejsie co mas. My s mojou manzelkou sme mali prvy sex az po svadbe v 24 rokoch. A vieme ze sme boli jeden ore druheho prvy a ide nam o splodenie dietatka. Sex je len na robenie deti!
Ako ti zavidim. Ja mam coskoro 20 a nadrzana som bola tak 3x v zivote a to len trocha a opadlo to hned.. vobec na to nemam chut a nici to moj vztah..
V tvojom veku je to normalne, pamätam si ze som to mala presne tak s tou nadrzanostou.. hlavne sa v nicom neuponahlaj a uzivaj zivot :)
dobreuz- myslím si že od 13 tich už aj stačilo....
ďakujem každému za rady (názory)
Tak masturbuj keď si nadržaná :D
Lollka- proste som chcela iba nazory
Lollka- nemyslela som to tak určite sa nebudem rozhodovať podľa toho či mi tu teraz 10 ludínapíše že ano a 2 že nie :D rozhodnúť sa bude na mne ... nerobím s panenstva žiadny diamant že by som chcela byť pannou do svatby alebo podobné pičoviny... ale nie som ani ten typ ktorý o to príjde napr.na diskotékach a písala som o jednom konkrétnom chalanovi ktorý nie je nijako nakazený---a myslím si že zatiaľ pri jednom partnerovi nie je nejaké vysoké percento sa nejako nakaziť... a myslím si že pred otehotnením sa dá v pohode chrániť ... minimálne hákom ktorý beriem tak ci tak kvôli tomu že som mala pri menštruácíí hrozné bolesti ... a povedali mi že pri pravidelnom užívaní som chránená aj pri pohlavnom styku takže toho sa bojím najmenej
Pilculik- prosím ťa ty to nekomentuj nechcem to nijako využiť ... ty si sám lebo stále hádžeš len špinu na ženy... aj keby máš 25 a si jeden z najkrajších chalanov napr.na slovensku a aj keby máš peniaze, auto atď. a keby sa správaš stále takto tak by si bol sám
Ja mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah, nezažil som ani bozk či objatie, o sexe nehovoriac. Predstáv si, aké to musí byť...Ale to vy dievčatá/ženy nikdy nepochopíte, pretože záujemcovia vám akoby padali z neba a samozrejme, narozdiel od mužov to ako bonus máte všetko zadarmo. To by som ženám doprial zažiť, nie len vždy prísť do hotového a vďaka vagíne mať z tohto sveta raj...