žena (bez) buducnosti

Príspevok v téme: žena (bez) buducnosti
krasnamladazena

čo by ste si pomysleli o 31 ročnej peknej nezadanej žene ktora byva u rodičov lebo nechce byvat sama ale na domacnosť prispieva a stara sa? je to hanba? a kde si ma najst chlapa..je v 45 alebo celkovo vysokom veku neskoro na decko a prvy vztah?čo vy nato?poznate nejake take ženy?mala by som ist stym k psychiatrovi lebo možno mam nejaku duševnu poruchu?

Lollka

Hanba to nie je ale je to trocha netypicke. To si nikdy nezila mimo rodicov? Mozes si vyskusat samostatny zivot, nemusis byvat sama ale mozes ist do podnajmu s inymi ludmi. Sa aspon naucis spoliehat sama na seba a postarat sa o seba.

Pilcuk

Som na tom podobne. Mám 49 rokov a pre moju chudobu, nie najvábnejší vzhľad a nepriebojnosť som nikdy nemal vzťah, ženy som sa ani len nedotkol. Žijem s matkou, otca som nikdy nevidel. Tiež mám obavy čo bude, keď sa mama pominie.

dobreuz

No tak v takom veku by ste mali žiť už preč od rodičov to je jednoznačné, ale čo sa týka nezadanosti, to je úplne v pohode, ani ja nechcem nikoho, žiadne vzťahy blbé ani záväzky, proste sloboda je najlepšia, za to vám nikto nemôže smiať...