čo by ste si pomysleli o 31 ročnej peknej nezadanej žene ktora byva u rodičov lebo nechce byvat sama ale na domacnosť prispieva a stara sa? je to hanba? a kde si ma najst chlapa..je v 45 alebo celkovo vysokom veku neskoro na decko a prvy vztah?čo vy nato?poznate nejake take ženy?mala by som ist stym k psychiatrovi lebo možno mam nejaku duševnu poruchu?
žena (bez) buducnosti
lentak lutovat sa a nesnazit sa o nic je najlahsie. Ja som bola len sama s mamou nemal mi vobec kto pomoct vypracovala som sa sama. AK chce autorka temy rodinu byvanie je zaklad proste . Nielen ze budem sa lutovat u rodicov ci mam vobec sancu budem sa vyhovarat cely zivot na slabo platenu robotu a nebudem sa snazit zarobit viac aby som si to byvanie mohla dovolit. V zivote treba proste bojovat o svoje miesto. S tymto pristupom bude tam kde je teraz aj o 10 rokov.
Nikoletka33,prečo by si nemala zakladať rodinu?Nie každý má vysokú školu,nie každý má možnosť študovať na nej.Co je na tomto zle,čo je ona horsia od tých čo majú vlastné bývanie.Bud trocha realistka nie každá žena zarába toľko peňazí aby si mohla dovoliť hypotéku ak jej nemá kto pomôcť finančné napr. rodicia.Maloktora žena si zoberie úver sama ak nemá priatela.Nie každá žena má dobrú kariéru a plat.A platí to aj u mužov.Ak ty patris medzi karieristky čo si o sebe veľa myslia ,a sú schopné sa sáme zabezpečiť sú také šikovne že zarobia viac ako chlap tak super.Ale pre mňa takéto fifleny nepôsobia zaujímavo,Ja také fifleny moc nemusím samozrejme ak medzi ne patris.
moja zlata v tomto veku ci muz alebo zena ma mat clovek davno vlastne byvanie.... ak nemas byvanie tak si prosim ani rodinu nezakladaj a nevesaj ju na krk rodicom... ja mam hypoteku od skoncenia vysokej skoly a keby som este doma asi sa prepadnem od hamby....
Ahoj, ja budem mat pomaly 40 a povazujem za prirodzene zit u seba doma s rodicmi, lebo som zvyknuta zdielat domacnost a muz mojho zivota mi do zivota este nevstupil, takze som tam, kde to poznam a nevidim dovod sa nasilu odtrhavat od mojho zatial teda jedineho hniezda, ktore poznam a som v nom odjakziva.
Pokrytecké je to keď niekto odsudzuje ľudí ktorý bývajú srodicmi ,ľudia zobuďte sa prosím .
Nuž mne je to jedno, ale poviem ti, ako to berú ľudia, ktorých poznám. Teraz som v podnájme, ale zažila som tie pohľady a pohŕdania, keď som žila s rodičmi.
Keď si slobodná, bezdetna a bývaš s rodičmi, je to pre ľudí hodné hanby a opovrhovania. Keď si vydatá, máš manžela a deti a bývate u rodičov, je to v najväčšom poriadku.
Mala som mnohé kolegyne,ktoré to takto brali, ale do vlastného hniezda si nepozreli. Trochu pokrytecke.
Krásna mladá žena ja by som si nič zle nepomyslel,a vieš prečo ?Lebo to není žiadna vada kde a ako kto býva.Ak si pekná a dobrá veľké plus.
Pilcuk? Je mi ta strasne luto. Mrzi ma aky mas zivot a ja som na tom podobne ked ti nevadi ze ma zena nadvahu a 4 deti, kyore jej ostali po rozvode, hod mi na seba kontakt prosim ta.
Ja mám tiež tak (31 rokov u rodičov). Problém je, že špecifické postavenie zdravotných problémov mi neumožňuje príjem na samostatný život (takmer nemožnosť nájsť prácu atď). Ako ide mi to dosť na nervy no snažím sa na to nemyslieť
Furt dookola tu riešite kto by si co pomyslel... Kristepane veď je to váš život, môže ti byť úplne jedno kto si čo o tebe pomyslí, každý v živote má svoju vlastnú cestu, a pokiaľ si ty spokojná a nikoho tým nezaťažujes, neublizujes tak čo riešiš? To ti tak záleží na názore okolia? Keď ti je ťažko alebo máš problem, pomôžu ti tí, čo si o tebe myslia že už si suca na vydaj? Alebo žeby si mala už mať decká? Nieje na škodu vyskúšať si život aj mimo domova, rodičov, čím viac skúseností, tým väčší nadhľad nad životom, situáciami atď čo by bolo pre teba plus. No keď ti vyhovuje život aký žiješ tak potom je všetko ok.