ahojte..vyskusala som snad uz vsetko mozne aj nemozne aj alternativnu modicinu aj klasicku..uz mam asi chronicky zapal mocovych ciest..mam pocit ze mi uz nic nepomaha..vsetko len na chvilu..vzdy mi najdu v moci E.coli. Casto sa to vracia. U gynekologicky testy OK. Partner OK. Zdravo sa stravujem.Vela pijem. Uzivam probiotika, kordyceps a brusnice dlhodobo. Aj urovaxom som uzivala, strekovali mi kyselinu hyauronovu, CT mi robili OK., nechodim na verejne kupaliska a do wellnesov, po potrebe sa dobre utieram aj po sexe cikam...Ja uz fakt nechapem z coho to uz mam a kde sa ta E.coli tam furt berie. Da sa to vobec nejako vyliecit alebo uz sa so zapalmi mam zmierit do konca zivota? :(:( poradte ak si to niekto vyliecil.
Chronicky zapal mocovych ciest
tu je účinná akupunktúra!!
coze mam?? mrle v mocaku?? to som v zivote nepocula za cele roky mojho zivota..to si robite srandu? to nieco take aj existuje? ale ved to by mi laboratorne zistili nie?
Mas mrle. Na 100%. Nechce sa mi tu rozpisovat.. bolo by to nadlho. Cize sa odcervi.. skus vermoc, ale je slaby. Posobi len v creve a ty mas mrle uz v mocovom mechure, preto e coli.. objednaj si z nemecka pyrvinium.. mne pomohlo. Zapal mocaku je prec.. 3 roky trapenia.
robili mi testy aj na mykoplazmu, chlamydie aj ureoplazmu..negativne to vsetko vyslo..a antibiotika uz nechcem ani vidiet bo mi sposobili rezistenciu bakterii..nikdy mi nepomohli..ale s tym partnerom to este asi skusim nech sa da on preliecit..doteraz som si myslela ze tam mam zo stravy alebo mozno aj zo sexu..ale aj ked sme nesexovali a drzala som dietu tak aj tak som mala problem..nie take az ze by som musela fakt si ist pre antibiotika ale aj ked som sa dlhsie liecila pomohlo ale len na chvilu a zas a zas..ale nechcem stale uzivat antibiotika..sak si znicim imunitu a creva a ine problem kvoli nim zas budem mat :(:( ja uz neviem
Pokúsim sa Vám pomôcť napíšte mi dedok@atlas.sk
A robili ti testy aj na mykoplazmy, ureaplazmy a chlamydie? Z toho byvaju casto taketo zapaly. A na tu E. Coli by bolo dobre preliecit aj partnera aj ked ma testy negativne, u muzov sa to tazsie zistuje. A nech mu vysetria aj ejakulat ci tam nieco nema. Mali by ste obaja brat dlhodibejsie antibiotika a medzitym mat sexualnu abstinenciu.