Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži alebo aj ženy, nechali by ste si kecať do výberu partnerky od matky?

Príspevok v téme: Muži alebo aj ženy, nechali by ste si kecať do výberu partnerky od matky?
utlacanysyn

Zdravim,
mam problem s vlastnou matkou, rozisiel som sa s ex par mesiacov dozadu, matka uz vtedy nebola tomu rada ze som dal byvalej kopacky ale dovod nato bol a dost vazny kedze ma suka podvadzala so svojim kamosom. Matka nas chcela dat dokopy napriek tomu ze som jej udal dovov rozchodu a ona mi neverila ze take dobre dievca to niekto na nu nasil, pritom od dobreho dievcata mala na mile daleko kedze pila a fajcila ako chlap
k veci
matke vadi ze teraz nemam nikoho, mne to vyhovuje, nechcem teraz riesit vztahy a chcem mat pokoj kym sa nevbudem citit na novy. Lenze matke to vysvetlit nejde, stale mi to pripomina, stale mi chce niekoho dohadzovat, raz susedu novu, raz kolegynu jej novu, raz tu a raz hentu. Najnovsie k nej doroby prisla pracovat nejaka brigadnicka co studuje na vysokej, samozrejme vytiahla z nej ze je momentalne nezadana a vsetke mozne informacie si od nej pozistovala a teraz mi ju stale nanucuje a ze ona jej ukazovala este aj moj profil na fb ze co som zac. No povedzte mi ci je toto normalne? Aj som sa s nou preto pohadal, nech mi da pokoj, to dievca vyzera byt pekna fiflena co rada rozhadzuje prachy na handry a sminky takze vobec nie moj typ, taka zlatokopka prechcana vyzera byt. Matka jej dala aj moje tel.. cislo ze ked sa nemam k cinu ja tak ona mozno. Ta baba mi pisala aj na fb, neodpisal som jasne, nemam zajem ale matke tazko vysvetlit.
Ide z nej na prasky pomaly lebo to pilenie usi mi uz lezie na nervy.
Nebyvam s rodicmi ale stykame sa obcas a vola mi casto ze uz si jej pisal, uz si jej volal a blablabla...
Povedze je toto normalne? Aby matka tak pchala nos do vztahovych zalezitosti svojho syna?
Co mam robit? Nebavi ma stale o tom s nou diskutovat,. lenze ona si nechce dat povedat. Vraj chce ist na moju svadbu a mat uz vnucata odomna. No ja nato teraz absolutne nemam chut ani najblizsich pat rokov. Mam 34 rokov. Takze mam cas. A mozno ani deti nechcem mat. Mam rad sport, pohyb, cestovanie a ona ma chce dotlacit do vztahu ako do kazajky len preto lebo chce svadbu a vnucata. Pritom vnucata uz ma od mojho brata a sestry.
Co mam s nou robit? Ona je tym uz posadnuta ze mi musi najst frajerku ako by to ani nebolo na mojom rozhodnuti.
Idem z nej zosaliet.. prosim pomozte mi :-D
Vazne, neviem ale ani nemam chut ist v nedelu na navstevu ani jej volat lebo opat zacne s tou temou..

Kami91

Určite by som si nenechal diktovať. skús jej rázne povedať, že sa hneváš, že prekročila prípustné limity a odrezať s ňou kontakt na určitú dobu. Ak napr po týždni sa ozvať akoby nič a ak začne znova tak zase na týždeň neodpisovať, nezdvíhať.

slatina

Tvoja matka je riadna pinda ako sorac za vyraz ale ked nedokaze pochopit vlastneho syna ze nechce tie co mu dohadzuje tak ja na tvojom mieste s nou prestanem komunikovat ked ti to stale pripomina a dohadzuje rande s babami o ktore nemas zaujem.
Nedaj si od nej kecat do zivota, je to tvoj a nie jej zivot
Neviem preco niektori rodicia si myslia zr ked narobili deti tak si myslia ze im aj v dospelosti mozu hovorit co maju a co nemaju robit a s kym maju zit.
Predpokladam ze ti vybera take tie z kvazi vyssiej triedy co? Niektore matky buduce svokry si natom dost potrpia.
Kecali by cloveku do zivota este aj na smrtelnej posteli.
Kolko nestastnych manzelstiev takto vzniklo kde boli mladi dotlaceni do vztahu ktory ani nechceli...
A kolko synov sa ne halo zmanipulovat vlastnymi matkami o vybere partnerky..