Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tabulka Ouija

Príspevok v téme: Tabulka Ouija
Billey

Chcem sa opytat ci tu niekto ma vedomosti ohladom pouzivania alebo pripadne nejake osobne skusenosti so spiritistickou tabulkou Ouija. Ja mam k dispozicii ozajstnu tabulku a s kamoskou sa ju chystame vyskusat. Vieme ze jedno z pravidiel hry je hlavne nikdy to neskusat sam. Duchov sme uz vyvolavali stokrat a nic sa nedialo takze ideme to vyskusat takto... Robil to uz niekto?

Pag

Ja len toľko, že keď vám to vyjde, tak potom o mesiac cca. dajte vedieť, že čo vám (dúfam, že nie obom) predpísali.

Laquesabe

Prosim napises tu potom skusenosti ale pravdive ? :) velmi ma to zaujima ale nemam na to odvahu ...a preco sa to nema robit ked je iba jeden clovek sam ?

Duchyduch

No ja som neskúšala no vždy ma to lákalo, celkovo duchariny a podobne. Pozrela som nejaké videá na túto tému na YouTube, a niektoré vyzerajú skutočne autenticky. Ja na duchov verím a aj na to že niektorým duchom sa nemusí páčiť že ich vyvolas, alebo nechtiac vyvolas nejakého zlého ducha. Tak pozor na to, hlavne ho potom pošlite v mieri preč, teda ak on bude súhlasiť...