caute. myslite si, ze pekne prsia sa daju vypracovat cvikmi na tie partie? diq za odpoved..pretoze mam s tym problem, nie su take ake mau aj rovesnicky.. alebo skor pomaha kakao? ci to niektore kocky beru ako srandu? som pomaly zufala.. heplhnite mi..
cviky na krasne narazniky?
4fraise: to tym myslis ze ked najdem nejaky "blahoslaveny stroj", ktory spravi s prsnymi svalmi zazraky?
zajdi so posilky, na kazdom stoji mas obrazok na ake svaly dany stroj je a okrem ineho je tam vzdy nejaky osvieteny clovek kt ti s tym pomoze. staci ked sa nejakeho veduceho spytas a povies kde a co chces spevnit, kde pribrat v objeme, kde schudnut, vsetko..
fraise
a na ktorych strojoch si cvicila?? za kolko sa asi dostavil efekt? diky
vobec by ma to nebavilo, pride mi to nudne a bez efektu, alebo efekt kt. sa dostavi za velmi dlho. ja som stavila na posilku, strojov mate habadej, vysledok neporovnatelne rychlesi...
no tak neviem.. ja potrebujem vyformovat aby som mala ploche brusko, tak to budem musiet kombinovat a cvicit kazdy den.. aspon 45minut.. a hlavne sa neprezierat...inac by sme mohli hodit rec aj cez icq.. co ty na to? vsimam si tvoje nazory na tej to stranke...)
tak po troch dnoch jasne ze som nic nevidela, myslim ze to sa neukaze ani po tyzdnoch, ale mesiacoch. Ked to robis spravne, tak citis tie prsne svaly. Ale je to dost zaberak. Bolia z toho ruky.
no joo:)) .. tak ked chcem vyzerat dobre v plafkach.. ale videla si nejake zmeny? akoze mne sa zda ze ide o cvicenie tych svalov co tam mas.. ako ked cvicis na rukach a ti vidno svaly.. ty mas tiez ten problem?
Za malo ;-)) Niekto sice tvrdi ze je to blbost, no treba mat hlavne trpezlivost. ja som vydrzala tri dni :-D Tak snad budes uspesnejsia. drzim palce
waaau.. diqi..:) toto si urcite precitam a vyytlacim:)
Mrkni na tento clanok wanda.atlas.sk