Dobry den , chcela by som poradit som s priatelom 5 mesiacom isla som do vztahu s nim a on sa rozisiel cize bol nevyrovnany s rozschodu po 2 mesiacov mi povedal ze vztah uz nechce chce zostat ako kamarat, ale sme spolu napriek tomu kazdy den spime spolu prejavujeme si naklonnost prednedavnom mi povedal ze nevie ci sme spolu alebo nie.
Na mbe mu vadi trocha moja povaha a pohadame sa spolu aj preto ze nechce so mbou vztah
Ja ho chcem velmi myslite ze sa to zmeni casom?
keby ma nelubil tak by asi netravil so mnou cas?
Mrzi ma len jedno ze je v kontakte s byvalou ..je to normalne.
rada
takze je v kontakte s byvalou a stebou spava fiiha...
a ci ak aj s nou spava?
... vsak ked ti to vyhovuje takto mat..
tak asi si chce s tebou užívať len sex a to mu vyhovuje
sú aj také vzťahy s výhodami, dvaja sa stretnú vytrktajú sa a je im dobre ale žena chce často viac ako len spoločné súloženie a takýto vzťah jej časom prestane vyhovovať.
často je takých aj veľa manželstiev kde dvaja len spolu spia alebo naopak je veľa manželstiev kde dvaja už spolu ani nespia len im to takto vyhovuje a do rozvodu sa im nechce ísť.
záleží na tebe čo chceš ty, 5 mesiacov ste spolu, neviem odkedy spolu súložite ale ak ty chceš nejaké prejavy lásky tak asi to nieje pre teba to pravé orechové že?
Snad nechces byt len jeho rohozka, vztah s tebou nechce, chce ta len na sex. A tiez mu zrejme psychicky pomaha ze po rozchode nie je uplne sam a ma sa s kym stretavat, laska z jeho strany to ale nie je, si len naplast za jeho byvalu ktoru sa zrejme snazi ziskat spat. Pokial muz nechce zenu na vztah na zaciatku a ma ju len na sex nikdy to nebude ine.