Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som škareda...

Príspevok v téme: Som škareda...
notsofunny

Neviem čo ma to napadlo písať sem no som smutna . ide o to že mám kamošky ktoré sú vážne pekné a chalani okolo nich len tak behajú. No na mňa sa nikto ani len nepozrie. Jeden mi raz povedal že by o mňa neoprel ani bicykel. Tisnú sa mi slzy do očí. A som smutna. Postavu mám okay ale tá tvár je strašná.

miliaca58

a malujes sa? ved sa skus primalovat a hned budes vyzerat lepsie. mozno by bolo dobre, keby si sem pridala tvoju fotku a ohodnotili by sme, ci si skareda alebo nie

SlavoZke

tomu chumajovi čo ti to povedal si mala rovnako odpovedať
napr.
... ja by som o teba neoprela ani len lopatu..
:D
krása nieje všetko, mne na kráse u žien nezáleží a pritom som pekný ale u mňa je dôležité to ako žena zmýšľa, ako sa vyjadruje, aký má slovník... lebo čo že je krásna keď jej z huby idú slová ako dopi/i, je/e ti a pod. Sám sa tak občas vyjadrujem ale u žien takéto správanie neznesiem a hodnota ženy s takýmto jazykom u mňa automatický klesá hlboko dolu a to môže byť aj riaditeľka školy či lekárka ale je dole.
tak isto vzhľad, darmo že má nalakované pazúry, namaľovanú papuľu, topánky za 1500 ečiek ale to aká je je u mňa podstatné to všetko je len obal pod ktorým sa skrýva často hnusná falošná podlá a prefíkaná osobnosť

Mimma

Aj sa napriklad namalujes alebo chodis ku kozmeticke aspon raz za cas, na nechty? Vies, ze sa tak o seba prirodzene staras?

Tomas12345

Tu je len jedno riesenie - zbavit sa potreby vztahov. Inak sa budeš stále trapit kto co o tebe povedal, ( na tvoj výzor ) a ci niekoho aktualne mas alebo nemas. Tvoje stastie bude preto zavisiet od nahody a stastia. Chces aby tvoj zivot zavisel od nahody ?

LogikaNepusti

Nesnadko- uplne ju chapem ze ta odmietla. Necitila by sa dobre lebo kazdy vie ze vzhlad je tiez dolezity vo vztahu. Keby mate spolu spat (tam hra fyzická pritazlivost) tak by sa ti ani nepostavil.

sanda4

rozumiem ti aky je to pocit..u mna je to napriklad tak že ked sa namalujem tak vyzeram ešte horšie..musime sa stym vyrovnať no :/ my sme raz so spolužiakmi hrali fľašu a na spolužiaka vyšla otazka na koľko % by somnou chodil...a on povedal že na 0...a každy do smiechu...bolo to ponižujuce,,,

Nesnadko

Take nieco ti moze povedat iba povrchny IDIOT! Kazda baba je pekna, ak sa tak citi a vysrupuje tak a trochu sa oblecie, namaluje a uoravi su vlasy, ale hlavne ak ma dobru dusu. Ja som milival babu, ktora tiez nebola pekna v zmysle ftzicky, ale bola taka dobra, mila a ferova, ze som z nej isiel do kolien. Paradoxne ona nechcela mna, lebo neverila, ze taky chalan akon a ju moze lubit. Co uz...