Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako prezit samotu ???

Príspevok v téme: Ako prezit samotu ???
umreeem

Ako prezit neskutocny pocit samoty? Vzdy ked volam nejake "kamaratky" von tak stale nemaju cas, su odcestovane, na dovolenkach, su stale s priatelom ( ja sa este na vztah necitim) Chcela by som mat okolo seba kamaratky a plnohodnotny zivot ....Ved priatelia su dovodom krasneho zivota ... Ale som hambliva sa zoznamovat len tak s hocikym napr. vo fitku ..tam si proste kazdy cvici svoje a ma sluchatka na usiach, skola je az od Septembra ale s tymi spoluziakmi si vobec nerozumiem ....stale len riesia kde sa opit, fajcit ,zhulit a cez net hladat "zufalo" ludi to fakt nechcem ......

Poradili by ste mi nejaky sposob ako mam na to ist ?
Mam aj dost socialnu fobiu ale tu prekonavam :) nesmie ma ovladnut moj vlastny strach !

pneumatika

ja som spoznala svojich kamaratov cez letne tabory, chodila som bud sama alebo iba s nejakou jednou znamou... taktiez z kruzku, brigad. Urcite ti to nepotrva naveky :) ti kamarati vzdy pridu , alebo iba nejaka znamost a stane sa nejaka taka vec co by si vobec necakala a niekto pride.. u mna sa vyplatilo na to netlacit, zacala som byt spokojna sama so sebou a pomaly to prichadzalo
dufam ze sa ti to podari, drzim palce

umreeem

Tych internetovych kamaratov mam az az ...ale chyba mi ten zivot ked mi kamoska zavola ci nejdem do kina alebo na bike :) ... a o chalanoch viem kecat aj dost casto o nich kecam :D len prave teraz nechcem mat vztah :D

Kontr0lor

Tomas12345 - Internetoví kamaráti? To už je čo za sprostosť, človek je spoločenská bytosť a tí čo tu trepete ako vám ju super samým klamete sami seba akurát.
Hej treba sedieť doma na riti celý deň a písať si s internetovým kamarátom ako sedíte obaja doma na riti.

"Aby som musel chodiť s kamarátmi von?" To je tak pre 15 ročných.

Treba si nájsť skupinu ľudí s podobnými koníčkami a robiť spoločne veci ktoré nás bavia to je jediný správny spôsob. !!!

"Preto vzdy treba bývat s niekym." ? To je čo za blbosť ďalšia, práve naopak bývam sám ak nemám partnera a trávim svoj voľný čas s ľuďmi. Neviem si predstaviť aby som býval s niekým kto nie je rodina :D

Tomas12345

Velmi zavisi aj od toho ci clovek zije sam, alebo býva s niekym. Ak bývas doma sama, tak samozrejme ze citis samotu. Preto vzdy treba bývat s niekym.

Tomas12345

Musis si najst koníčky a veci ktorym sa bude venovat a ktore zamestnaju tvoj den.

Co sa kamaratov týka, treba sa vediet zabavit i bez nich. Aj internetovy kamarati su dobrý. Mozes s nimi pokecat tiez o hocicom a vyspovedat sa im. A nemusis s nimi ani chodit von, a napriek tomu si ich udrzis.

Nie je dobré byt zavisly od ostatnych, Clovek si musi vediet zariadit svoj zivot tak aby sa dokazal zabavit i bez toho aby musel chodit s kamaratmi von.

L_CS25

Turistika, vysokohorska turistika, horolezectvo, fotenie, geocaching

Spoznal som desiatky super ľudí ktorí nemyslia len na alkohol :)

umreeem

Ďakujem :) snad to nepotrva vecnost ...a kde ste vy spoznaly vasich pravych kamaratov ? alebo naposledy niekoho noveho s kym ste zostali v kontakte ?

pneumatika

Ahoj, mam presne ten isty problem, vzdy som mala velmi.som sa hanbila a ked uz som sa aj s niekym zoznamila dokazala som byt iba ticho lebo som uvazovala len nad tym co poviem zle, hned som sa stresovala...
zacala som to dost surit a nasilu som sa tahala do toho zoznamovat sa a bavit s ludmi, ale potom som sa zablokovala uplne.. aj ked som bola sama bolo mi velmi zle a stale som plakala, prestala som to zbytocne surit, vysporiadala sa s tym ako tak zacala pozeravat serialy, nasla som si vselijake ine veci a samo to zacalo nejako prichadzat... ti ludia si ta raz najdu aj sami , hlavne na to nesmies moc tlacit a robit si stresy dopredu

Okopravdy

Vždy keď baby idú von chcú stretnúť chalanov.Keď nie tak sa aspoň o nich bavia.Ked sa maluju alebo chcú páčiť zase su v tom chlapci.Keď si nemala vzťah nemas sa s nimi ani o čom baviť.Proste všetko je to o tom ze nemas záujem o chlapcov a tak si nezaujímavá.Ok nemusí to byť problém pokial mas svoje vl.záujmi a neserie ta to!