Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Názor od mužov, prosím

Príspevok v téme: Názor od mužov, prosím
RadaOdMuzov

Ahojte. Mám taký problém. Bola by som rada,kebyže sa ozvú hlavne muži. Prosím,nesúďte ma. Je to trochu dlhšie...

Ide o to,že mám takú záľubu, prv som sa jej venovala samej, ale po čase mi bolo aj smutno a tak som začala hľadať parťáka. Trvalo to veeeelmi dlho a aj som našla. Lenže on je ženatý. Neriešila som nič, ale začal so mnou flirtovať, došli sme po dotyky. Vždy len z jeho strany,ja som sa jeho nedotýkala. Lenže na mňa dosť tlačí,že chce viac...povedala som mu,že ja nechcem, že už potiaľ je to až až a ani to som nejako nechcela len ide o to,že dosť dlho už ma nik tak nebozkával a dotýkal sa ako on a mne to už dosť chýbalo, som mladá žena, snažila som sa iba sama si to vyriešiť,ale po pár rokoch mi to prestalo stačiť, začala som byť nervózna,depresívna aj keď som sa venovala zájmom, snažila som sa hľadať nových ľudí, priateľov,ale dosť ťažko to šlo a väčšina aj tak odišla mimo SR. Tak a spoznala som jeho v tomto období a som jednoducho akosi privolila na dotyky,a keď začal mať návrhy,tak som mu povedala,že isto nie a nech to rešpektuje,tváril sa,že áno...tak sme sa venovali spoločnému záujmu no a teraz zase to isté,akoby ma predtým vôbec nepočúval. Tak už zase som ho stopla,ale začínam mať nervy....ja som určila predsa jasné hranice. A navyše, je ženatý.

Teraz k problému:

Problém je,že máme spoločných známych. Myslíte,že keď mu oznámim,že už aj spoločná záľuba padá a že sa s ním viac nechcem stretávať,že povie známym, že sme zašli trochu ďalej? Čo by ste robili muži vy? Boli by ste veľmi urazení a povedali to kamošom?On už nie je zrovna úplne mladý a vždy tvrdil,že on je už dosť dospelý nato, že kebyže sa medzi nami niečo pokazí tak nič nebude z týchto vecí vynášať, ale ja teraz neviem. Sú to moji jediní známi, s ktorými sa pravidelne vídam. Najbližšie týždne ani nemám prácu, takže by som často musela byť sama doma. Navyše mám zdravotné obmedzenia kvôli ktorým nevychádzam cez horúčavy. Všetci u nás doma budú preč onedlho. Už sa pripravujem,že to skončím,len tá predstava, že sa nebudem mať s kým stretnúť najbližšie týždne je nepríjemná.

Ďakujem vopred za názor.

GOING

Áno pán vedúci.

Iba lečo. To lečo sa mi zdalo dáko moc zelené. To, to bude to.
Veľa dusíku v krvi a vplyv na metabolizmus mozgu a myslenie.

Dnes preto doriešim len zadanie: Magnetický plášť neviditeľnosti a Jadrovú osmózu hélia a vodíka nechám z bezpečnostných dôvodov na neskôr. Čo keby to na fóre vybuchlo, to by nebolo dobre.

Ale veď sa hovorilo, že je tu každý sám za seba, p. vedúci.

GOING

Každý potrebuje vo všeobecnosti lásku. Ak ju nemá, vzniká choroba.

človek = fyzické telo+duša/psychika+láska

Napr. keď sa deti narodia do zlých rodín, prípadne do rodín kde chýba prípadne láska k dieťaťu jedného z rodičov, majú často cukrovku prípadne cukrovku spustí u dieťaťa rozvod rodičov. Dieťa je po rozvode v polovičnej rodine, dostáva iba 1/2 lásku, ktorú v rodine jeden rodič nenahradí. Dieťaťu potom chýba cukor v podobe lásky.
Cukor = láska.

Absencia lásky ak pretrváva, môže narušiť aj psychiku. Ak nie je láska dlhodobá potom začína byť narušená aj psychika a u deti potom vznikajú už vážne stavy. Deťom sa nechce žiť. Telo by aj chcelo ale zlomená duša/psychika nechce . Dva parametre proti jednému. Na pravej strane rovnice nie sú v harmónii dva parametre
čo je pre fyzické telo problém. Samotné telo 1/3 proti chorej psychike/duši 1/3 a absencii lásky 1/3 nezmôže nič aj keby chcelo.

Mysli na seba. Psychika môže aj zabiť.

Cariboo

Zenaty je on a navrhy prichadzaju z jeho strany, preto pochychujem zeby sa chvastal ako podvadza manzelku. A ak by to predsa urobil, tak to spolocnym znamim vysvetlis, napokon ty mas v hlave veci upratane na rozdiel od neho.

Rozhodla si sa spravne, ze to chces stopnut, urcite sa najde aj iny clovek s kym budes moct travit svoj cas plnohodnotne.

mate59

Je ženatý,má rodinu,chce iba zasunúť,nič viac.Skonči to ihneď a so ženáčmi si nezačínaj.On to roztrubovať nikde nebude,ak by sa ti tým vyhrážal, kľudne mu povedz, že sa to dozvie jeho manželka.

sachovanka

-Kasli sa na to co on povie, ak bude mat potrebu roztrubovat o tebe taketo veci tak je to obycajny chrapun. Ak nechces aby to takto pokracovalo tak sa jednoducho s nim prestan stretavat a neries co bude hovorit, ty budes vediet aka je pravda a ti co ta poznaju a maju radi tomu aj tak nebudu verit, Pretriedis si aspon kamaratov a "kamaratov"