Ahojte.Viete mi niekto poradiť super cviky ktoré sú účinné na brucho.Už som skúšala veľa cvikov najprv zaberali a potom už ďalej nič .Ak àno za každý cvik budem vďačnà.
účinné cviky na brucho
treba skusit aj plank na mnohe sposoby :-)
ďakujem za rady vyskúšam
Predsa lavička na brušáky má možnosť nadstavenia uhlu .....Kotúč na prsiach ak chceš nabrať objem alebo stahovanie kladky bruchom kedy držíš držadlo kladky za hlavou.Zdvíhanie nôh vo zvise či už na bradlách rebrinách,zdvihanie nôh v leže na laviče alebo na žinienke na koberci a rukami sa držíš napr radiatora.Brucho nemôžeš prepalovať max 4 x do týždna.veľmi dobre sa cvičí s kolečkom AB.
A telo moje si rýchlo zvikne na cviki a prestane potom pracovať.Alebo sa mi niekedy stáva že jeden deň pracujú obé strany brucha a na ďaľší už iba jedna aj trenéra som skúšala
U mna je aj problém že mám hyperflexibilitu kíbou a šliach .Nemám stabilitu moc v rukách a nohách.Končatiny sa mi vyklbujú .
Plank a brušáky som robila aj som zvišovala intenzitu ale potom to prestalo zaberať.Nie nechcem schudnúť ja mám výšku 163 cm a 51 kg .Chcem len dosiahnuť tehlički stravu mám zmenenú už le výsledky skoro nikde už rok makám
Účinné cviky? Snáď najlepšie sú asi brušaky alebo plank - ten je výborný sa spevnenie celého tela
Otázka je, čo myslíš pod tým že účinné na brucho... Ci ho chceš spevniť - na to ti pomôže každý cvik co máš na internete... Alebo schudnúť - no cvičením z brucha neschudnes, na to treba zmeniť stravu + cvičenie celkové