Dnes sa mi stala takáto vec. Bol som s frajerkou von a trocha sme sa pohádali a keď sme išli uz autom domov, tak som si to chcel s nou vyrozprávať, lenže ja som rozpraval a ona stale len uprene rozpravala pred seba. Auto som potom odstavil a pozeral na nu a stale na mna nepozrela no myslel som, že sa hneva a preto mlčí. Lenže ze o päť minut asi cesty ďalej sa oprela hlavou o opierku zavrela oči. No trocha som sa zľakol ze čo sa stalo a zacal som s ňou kyvat, štipať do ucha a krical som na ňu lenže ona nereagovala. Keby nedýchala vyzera ako mrtva. Asi po minute sermovania s nou na sedadle sa strhla a zacala sa pýtať, čo s ňou robím. Na celu cestu si nepameta vobec ani ze som ju stipal do ucha ani na trasenie. Uz raz sa nam to stalo, tiež vyzerala jak kebyže spi ale ked som nou triasol a krical a mierne fackal sa neprebrala a sa strhla a nepametala si nic. Este mi spominala ze na co si naposledy spomina je mierny tlak na hrudi a na rukach. Nestretol sa s tym niekto nahodou?
bezvedomie
Hypotenziu by si uvedomila počas nástupu, má dosť charakteristické príznaky, ktoré si pacient všimne počas nástupu, s tlakom krvi toto súvisieť isto nebude
Súhlasím s philips, a to mám sama epilepsiu, a to, čo si opísal, sa veľmi podobá tomu, čo mi opisuje okolie po záchvate. Ale, samozrejme, môže to byť rovnako aj čokoľvek iné. Takže smer lekár bude najlepšie, čo môže priateľka spraviť.
Nemohla spať s otvorenými očami? Aj to sa vraj stáva...
Taktiež by som odporúčila aby čím skôr navštívila doktora a povedala mu o týchto jej problémoch!
Mala by ist k lekarovi, nech kej urobi kompletne vysetrenia, preco to uz neriesila skorej??? To ju netrklo ze to nie je v poriadku??
Odporucam smer - lekar
Bolo by vhodné vyšetrenie neurológom, môže sa jednať o epilepsiu formou záchvatou absencie.