S priatelkou sme sa milovali vo vode na priehrade. Bolo to pre nas oboch nove, nikdy predtym sme to neskusali, A poviem vam bolo to nadherne-a urcite si to este chceme zopakovat. Ake mate vy skusenosti? je to bezpecne?(predsa vo vode su rozne bakterie)
Milovanie vo vode
my sme to robili vo sprche,bolo to super.a som v poriadku,je od toho uz rok
neriskujte takto svoje zdravie, to za to nestoji
nemusí byť odolná,môže sa kej to prejaviť neskôr.možno to má vnútri, a ani o tom nevie.ja som to tiež tak mala POL ROKA a nevedela som o tom až potom na preventívnej mi zistili a musela som sa súrne liečiť.
No my sme to zatial robili len vo vani, ale ved voda ako voda, no kazda ma svoje nastrahy. Vo vani mydlova voda a v priehrade zase kadeco ine. Ja som po tom dostala asi najhorsie kvasinky v zivote. Takze ono to mozno bolo super, a ak je tvoja baba voci takymto veciam odolna, mate vyhrate, ale u mnohych to robi sarapatu.
my sme to skusali tuto nedelu,desat metrov od brehu a na brehu bolo dost ludi,bolo to dost adrenalinove,ale dako to neslo,neviem.nesiel mu dnu.asi sa zmyla moja vlhkost.no,a teraz mám kvasinky!!!všetko ma svrbí štípe!zajtra idem k doktorrovi..už to radšej nebudem skusať,aj ked rada by som.robili sme to už v napustenej vani,tam to islo dnu tiež trochu ťažšie..