Brucho

Príspevok v téme: Brucho
miaaaaaaa

Ahojte, mám 14 rokov a rok som bola zadaná a strachovala som sa ost som mala stresy no vzdy som bola do bruška chuda. S priateľom už niesme a ja sa už nestresujem ale vsimla som si ze brucho mam velmi velké ako keby nafuknute ale citim sa normálne. Taktiež mám veľké chute vela som začala papať. Fakt nechcem mať také brucho chcem byť štíhla do brucha ako som bývala len keď som stále hladná.. Nevedeli by ste z čoho som stale hladna?? A este mi prosim pomôžte, potrebujem nejaky jedalnicek zdravý samozrejme ktory ma nasýti a aby som nemala potrebu dať si sladké. Kedže cvicím na zadok a pás tak to fakt potrebujem. No a ešte jedna vec že ako najrýchlejšie schudnem do brucha. mám 175cm a 58 kg Všetci mi vravia ze mam peknu postavu tak si to nechcem pokaziť. Neviem čo mám robit pomozte mi prosiiiim

miaaaaaaa

Ano rok..
A na ranajky buchta alebo syrokrem s chlebom a obed to uz vsetko co mi pride na chut ci slane alebo sladke.

Tomas12345

(Nevedeli by ste z čoho som stale hladna?? )

Tazko povedat. Moze za tým stat nedostatocny pitný rezim, malo spanku, nadbytok konzumacie sacharidov, nedostatok bielkovin v jedle, vela alkoholu, nedostatok nenasytenych tukov v strave, zlý jedalensky rezim ( napriklad vynechavanie ranajok, jedenie jedal s nedostatocnou kalorickou hodnotou )

Popíš teda co jedávas - ranajky, obed, vecera.

Ak más chut na sladke, tak si daj v ten moment kalerab. Je nizko kaloricky a zasyti chutove bunky.

Ja myslim ze ty by si uz chudnut nemala, lebo 58kg na 175cm je naozaj malo. Skor by si nejake tie kila mala pribrat. Z brucha uz nechudni ale ho skôr vyformuj, teda najlepsie brusakmi.

dobreuz

Veď máš dobrú postavu, dokonca máš ešte 2 kg podváhu, ale tie 2 kg sú len detail. A keď sa nechceš prejedať a jesť zdravšie, jedz viacej proteínov - tie sú sýte, čiže zjesť menej jedla za deň.