Časté močenie

Príspevok v téme: Časté močenie
SimPatrik

Ludia prosim vim to moze byt ze tak casto chodim na malu potrebu ? ..
na jednu stranku ozaj vypijem vela tekutin no v piatok sme boli vonku s kamaratmi . Nieco som popijali . Ok . Vypil som v priebehu dvoch hodin asi 1,6 litra vody no bol som na malu potrebu asi 5 krat . Pricom kamarat mozno 2 max 3 . Uz ma na to aj kamaratka upozornovala davnejsie co co to mam .. dokonca aj v piatok sa mi smiali ze co chodim stale na WC . Mam 25 rokov niesom prechladnuty a uz ked idem na to WC vymocim normalnu davku . Proste u neviem vydrzat vo ma tlaci kechur ..

NeznamyTHM1986

Existuje aj taká diagnóza že hyperaktívny mechúr. Časte chodenie na WC bez zjavnej pričíny. Sú síce na to lieky ale aspon ja mam skusenosť, že pomahaju tak všeliako

SimPatrik

Kolko vypijem za bezny den ? Tazko povedat ale dost . Mal som pripad ze som zjedol na veceru pikantnu pizzu a pocas spania som vypil 1,5 litra vody z postele

philips

Nič ti nie je. Neporovnávaj seba a kamaráta, každý má inú telesnú konštrukciu, každý je iný. Pokiaľ nemáš žiadne ťažkosti pri močení, vymočíš normálne množstvo, tak nie je problém.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

poradim38

Chod k urologovi, toto naozaj nie je normalne...... ale za 2 hodiny vypit 1,6 litra je tiez dost vela si myslim, to potom kolko vypijes za den??