Dokument o liečbe rakoviny bez chemoterapie

Kubo11

In April 2013, Burzynski received the Pigasus Award, which is bestowed each April Fool's Day by the James Randi Educational Foundation (JREF) to "honor the five worst offenders who are intentionally or unintentionally peddling harmful paranormal and pseudoscientific nonsense." The Foundation cited as the basis for the award the high cost of antineoplaston treatments, the lack of controlled trials demonstrating efficacy, the lack of FDA approval on the treatments, the lack of published final results of any single clinical trial, and the existence of FDA warning letters concerning research method safety and possible rules violations impacting patient safety.

philips

Zastaviť mitózu by nemalo byť až také ťažké? :D
Tak teraz si ma dostal, doštuduj si niečo o tom a potom sa vyjadruj...

Bohatier

Pag - este si zabudol na liecitelov ktori dokazu nasmerovanim tejto "bozskej" energie liecit.:P Mna by ale viac zaujimalo co asi robi nase antihmotove telo v tom nejakom zvlastnom priestore. Ci napr vedie svoj vlastny zivot alebo len nase castice z nasich tiel miznuce tam niekam sa mozno chodia dobijat do sveta antihmotoveho? To ze sa v nasich telach skryva energia ktora sa nachadza napr v neutronovych hviezdach a stale si fungujeme dalej ako keby sa nic nedialo.:P

Pag

Mne dnes prišlo ľúto budhistov a taoistov, ktorí stále alebo zvyčajne hovoria o energii Či, resp. vitálnej energii a stále narážajú na to, že ich niekto vysmeje, že to nie je pravda, že tá baseballka bola nadrezaná pri demonštrovaní obranného využitia tejto energie a pod. Potom sa to zvalí všetko na diabla, že to je jeho výtvor, čo nie je isto pravda, lebo ten s energiou človeka nemá nič spoločné, ani ju nemusí prenášať alebo niečo podobné. Ale chcem povedať, že táto energia existuje, oni ju nazývajú elektromagnetickou energiou, kvázi po novom, dajme tomu. Sám nechápem, prečo túto energiu už dávno nedokázali? Asi na to nie sú prístroje? Nechápem. Kvalitu tejto energie ovplyvňuje život a strava človeka (vaša nic moc...).