Ahojte mám hrozný strach. Už asi cez dva týždne má páli pravé oko nie je to každý deň no dnes ma opäť pálilo. Docela ma pobolieva hlava ale to niekedy aj bez toho aby ma štípalo to oko. Niekedy ma hlava ani oko neboli. Mám len 15 rokov no aj tak sa hrozne bojím.
Nieje to skleróza multiplex?
nie je prilis mlada, ja som mala prve prejavy v 17. ale toto naozaj nebude SMka, to je skor z prievanu alebo alergie. co sa ocnych prejavov tyka, to mavam dvojite videnie alebo jednoducho velmi slabo vidim na oko z nicoho nic, ale ked ma nieco stipe, to je alergo, tych mam dost tiez :D
Ako to moze byt skleroza mutliplex? To akym sposobom si prisla na tento zaver????? Prva vec je ze si velmi mlada na take ochorenia, dalsia vec je ze skleroza multiplex ma uplne ine prejavy ako to co ty popisujes..... oko ta moze boliet z hoci coho a aj hlava........ v lete este k tomu to moze byt kludne upal alebo bolenie hlavy z tepla, dusna, alebo naopak z klimatizacie, ventilatorov a dalsich veci co je uplne normalne.... dokonca aj zo zmeny pocasia..... a oko ta moze boliet od hlavy....... takze ziadnu sklerozu nemas!!!!!
SM je zápal mozgu a nervových dráh.
Oko a hlava bolí aj mňa. Je záťažový stupeň 5.
Pochybujem ze to ma take priznaky, nemusis sa obavat, mozno mas len prievan!