Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po skaredom rozchode nechce vztah

Príspevok v téme: Po skaredom rozchode nechce vztah
Anni_cka

Ahojte. Chcem sa spytat na vas nazor. mam jedneho kamosa, ktory sa mi velmi paci a chcela by som s nim nadviazat blizsi kontakt (napr.vztah). Problem je, ze on sa vyjadril, ze po rozchode (kvoli nevere atd) ma este problem nadviazovat dalsi vztah. Chcem sa teda spytat co v takejto situacii robit?? Cakat??? Tlacit nanho asi nema vyznam.. neviem, prosim.. poradte :)

Zuzazuza

Netlac ho. Bola som ako on po podobnom rozchode a jeden mlady muz ma lamal na vztah niekolko mesiacov, az som sa nechala zlomit, ale nebola som este tam, kde bolo treba. Nebol to teda uspesny vztah a nakoniec som to vzdala, vztah musel skoncit. Ono ta to dobehne, aj keby s tebou nakoniec zacal chodit. Toto sa oklamat proste neda. Nema to vyznam.

a_dr1a

m.dama.cz

www.firstclass.cz

Daj si pozor, aby si nebola "len" prevoznickou. Nechci s takymto clovekom vztah. Maj odstup (citovy emocionalny) a maximalne bud s nim iba kamaratka (nemyslim kamaratka s (NE)vyhodami). Lebo padnes na hubu uplne. Ak nedokazes mat od neho odstup (uz to je varovanie co pises, ze sa ti paci, si donho zalubena), je varovanie, aby si dala radsej spiatocku. Lebo raz ta moze opustit kvoli takej, ktoru bude skutocne milovat a nielen ho utesovat a lizat mu rany z rozchodu s ex

Sloniecko

a co by si chcela robit, ked sa vyjadril, ze vztah zatial nechce? Zrejme mu dotycna dost ublizila a potrebuje cas na to, aby sa z toho spamatal. Nic ine, ako respektovat jeho volu nemozes. Urcite nanho netlac, ani sa mu nevnucuj. To unho len moze vyvolat voci tebe odpor.