Zdravím píšem s problém o ktorom som tvrdila že sa ma absolútne netýka a nikdy sa má týkať nebude. Vždy som bola toho názoru že mi jednoducho na vzhľade nezáleží a vo vybere partnera to nehrá žiadnu rolu. Avšak už nejaký ten piatok “randím” s mužom ktorý o mňa prejavil záujem. Všetko je super,rozumieme si a je to fakt úžasný chlap. Ale vyzorovo ma akosi odpudzuje,Nieje to absolútne môj typ. A to že ma fyzicky nepriťahuje mi bráni v predstave že raz by sme mohli byt niečo viac. Nikdy som taký problém nemala a snažím sa si to odstrániť z hlavy ale akosi to nejde a akosi tam stále ta prekážka kvôli vzhľadu je a nedokážem ju odstrániť.
Vadí mi jeho vzhľad
Napriklad ja ked som sa spoznala s mojim frajerom tak sa mi vobec nepacil. Bol uplne opakom mojho typu, idolu ale rozumeli sme si. Zamilovala som sa do jeho povahy, osobnosti. Casom ma zacal pritahovat, lebo sa zacal trochu viac o seba starat a tak. Teraz budeme spolu uz treti rok
No to je tak no. Každá žena hovorí že jej nezáleží na vzhľade, ale keď príde na lámanie chleba tak sa zázračne niečo pokazí...
Preto som aj v 23 rokoch so svojou výškou 170cm ešte nikdy nemal vzťah a nikdy v živote mať nebudem...
Ak ta nepritahuje tak s nim nerandi
fyzicka pritazlivost je dolezita vo vtahu a on to u teba nesplna ides sama proti sebe
velku rolu hraju aj feromony a.mozno jeho ti nevonaju tym ta nepritahuje
daj mu padaka..
Fyzicka pritazlivost je vo vztahu presne taka dolezita ako to, ze si rozumiete. Podla mna by si ho nemala zbytocne natahovat a normalne mu to vysvetlit a rozist sa. Radsej byt nejaku dobu sama ako s niekym kto ta vobec nepritahuje nie?
*Chodit s clovekom...
nech sa akokolvek snazis, nevies sa "prinutit", aby sa ti pacil. Ale ved to je celkom prirodzena vec. Mnohym ludom nezalezi nejak extra na vzhlade, ale ak ta dotycny clovek priamo fyzicky odpudzuje (pises "vadi mi jeho vzhlad"), tak sa neda cakat, ze niekedy zmenis svoje pocity. A urcite sa o to ani nesnaz. To by si klamala samu seba. A v tomto pripade tu nejde o egoizmus. Keby si totiz klamala samu seba, tym padom by si klamala aj jeho. A nasledne by si ho aj sklamala a zrejme dost ranila. Urcite mu to rovno povedz, nech sa nenamota este viac. Chodit s clovek, ktory sa ti nijak nepaci nie je stastne riesenie a casom by to dopadlo zle. Ked mu to povies na zaciatku, mozete ostat aspon zadobre, ak by sa to dozvedel az po rozchode, mohol by ta znenavidiet a zatrpknut na cely svet. Aj sama vidis, kolko zatrpknutych ludi je len na tomto fore. Nechci, aby k nim pribudol dalsi.
Ani to z hlavy podľa mňa nedostaneš. Proste každý má svoj typ alebo typy ktorého fyzicky priťahujú. Sprav láskavosť jemu aj sebe. Ukonči to kým sa do teba nezaľúbi. Ja viem, je to kruté ale radšej teraz ako neskôr keď bude neskoro. Ja som tak naťahoval jednu babu (dnes sa za to strašne hanbím) a čakal že sa do nej zaľúbim ale keď tam nie je ani trocha tej fyzickej príťažlivosti ktorá by ťa k nemu ťahala tak to nemá šancu na úspech.
Je to uplne normalne..... samozrejme nemoze byt kazdy tvoj typ..... ale zas chod od seba..... ked nevyzeras ako kraska tak princa na bielom koni nemozes cakat...... ale to som nechcela urazit ani nic podobne, iba som nevedla ako to napisat....... musite sa aj pritahovat ak v tom ma byt aj nieco viac...... takze mu s kludom povedz ze radsej ostanete kamarati a ze to tak bude lepsie.....