Potrebovala by som vediet nieco poriadne o nich vieem mozne si to vygooglit ale predsa lepsie by bolo ak by som sa dozvedela nieco dvolezite o tom napriklad ako ze neda sa ich zbavit... Mam 15 rokov a dneska som pozerala ze na zadku mam strie aj na vnutornych stehnach chcela by som nejake rady ako zavranit aspon trochu aby sa nerozsirovali... A ci kebyze zacnem cvicit ci bude ich menej vidno vopred dakujem za odpovede
Strieeee!!!
Mama mi najprv kúpila bioil, ale nič extra to nebolo. Používala som potom elasti q alebo, tak nejak sa to volá a ten bol podľa mňa lepší. Okrem toho som sa natierala aj s telovým mliekom a predavačka v obchode mi poradila, aj ricínovy olej, tak som skúsila, aj to.
A z toho príspevku nižšie si nič nerob, kvôli takýmto hlúpym komentárom majú niektoré dievčatá komplexi zo svojej postavy.
Ake oleje a kremy si pouzivala?
Nie, nemusíš byť pri sebe na to, aby sa ti vytvorili. Mne sa strie trochu vytvorili pred rokom, keď som mala 17 a pri sebe som vôbec nebola. Natierala som sa krémami a olejmi, a takými tými vecami, ale nič mi nepomohlo. Časom mi tie strie vybledli a tým, že som sa aj opálila, tak ich nie je skoro vôbec vidieť. Najprv ma to štvalo, že ich mám, ale teraz mi to je už jedno. Veľa dievča, ktoré poznám ich majú. O tom, že by cvičenie pomohlo neviem, nevšimla som si to a to som cvičila a aj cvičím jógu. Asi to len spevní tkanivo pokožky. Aj tak je to genetická záležitosť… asi len to natieranie mi nejak výraznejšie pomohlo v tej dobe.
Na to ze mas 15 rokov je az neuveritelne ze mas strie........ to musis byt velmi velmi pri sebe....... zacni cvicit prosim ta to ti pomoze