stále vraciam...mám ísť do nemocnice?

Príspevok v téme: stále vraciam...mám ísť do nemocnice?
hopelessx

Som tridsiatnička, mám 160 cm a 45 kíl, teraz som pribrala kilo...od januára intenzívne vraciam, každý deň, jem asi 4-5x denne a z toho len jedno jedlo nechám v sebe...bojím sa aj o svoje zuby, trávenie, mám zápchu...mám bulímiu od 16r. striedavo s anorexiou...je jedno či zjem niečo zdravé alebo nie, už nedokážem to jedlo nechať v sebe, ale napriek tomu som začala priberať...mám to skúsiť ešte ambulantne? každý deň si hovorím že od dnes nevraciam ale nefunguje to...alebo sa mám od svojej psychiatričky vypýtať do nemocnice do Pezinka? Vďaka za rady.

matthiola

ahoj...nechat sa zavriet do pezinka neviem ci ti pomoze, ked vyjdes co potom? ako skusit to mozes ale priprav sa ze tam do teba budu sukat jedlo aj tolko kolko nepotrebujes. drobna chuda zena nemusi jest 4x denne..pokial nie si fitneska...staci dvakrat az trikrat..rano a potom okolo tretej stvrtej...proste len vtedy ked si moc hladna..a na noc len nieco lahke...som po bulimii, keby som jedla 4x denne tak mam cely den brucho jak balon--vies preco..spomalene travenie. :/ ked chces napis mi, budem rada. mam asi tolko rokov co ty

Hedvi

Ahoj. V prvom rade si musíš uvedomiť, že je to choroba. Si chorá!!! Máš veľký problém!!! Skús sa zdôveriť komu naozaj veríš.
Je to len a len v tvojej hlave. Sama som s tým voľakedy prešla.
Telo ti prestane prijímať potrebné živiny a začne vyhasínať... tvrdé, ale reálne. Ty si ten človek, ktorý to môže zmeniť. Ty si zodpovedná za svoje činy.

Prečo zvraciaš, lebo chceš byť chudá? Úprimnosť je najväčší dar k sebe samému v tomto prípade. :-)