Dievcata, zeny mam na vas jednu otazku.. mali ste niekedy chut to vyskusat s kamaratkou? Pripadne ste to aj skusili? Je to podla vas normalne medzi dievcatami? Totizto nikdy som nemala blizky vztah s kamaratkami, bola som skor taka samotarka a veci si nechavala pre seba. V poslednom case som ale otvorenejsia, dokazem sa porozpravat o hocicom a vytvaram si tak viac citovy a intimny vztah s nimi. Myslim tym len objatia, bozky.. pre mna ale aj to znamena nieco viac, kedze som vacsinou taka odmerana. Posobim mozno arogantne a namyslene pritom ale taka vobec nie som..som praveze velmi citliva. No ale spat k teme..az teraz si vsimam, ze dievcata maju medzi sebou taky blizsi vztah a len ma zaujima kde to dokaze az zajst. Lebo obcas som z toho zmatena, akoby to oni chceli a ja neviem ci si to len nahovaram alebo je to tak. Nechcem spravit ziadnu blbost ale na druhej strane ma to celkom laka.
Kamaratky
Ano dnes sa niektore baby spravaju ako lesby, na fb v komentaroch sa nazyvaju "laska" a pisu si srdiecka. No ked to vidim tak mi je zle a dakujem bohu ze kamaratky nemam ale mam kamaratov. I ked i chlapi sa menia, nastastie toto nerobia a kamaratit sa s chalanom je proste top.
V opačnom pripade si možno lesba za čo nemozeš. Vekom to zistis, a ak si, tak sa s ttm zmier a maj sa rada taku aka si.
Preco by hned mali kamaratky na teba nieco skusat???? Ved ked su si kamaratky blizke tak si daju aj bozk aj objatie, aj sa chytia za ruku a to hned znamena ze su nejake lesby, alebo neviem co........ podla mna mas strasne velke ocakavania a bujnu fantaziu.... mala by si sa skludnit trochu....... lebo ver tomu ze tvoje kamaratky vsetko myslia iba cisto kamaratsky, nehladaj v tom nic ine........
Tema zalozena neuspokojenym pubertakom, ktoremu za chvilu koncia prazdniny? ;) A caka Tu od nas eroticke poviedky ;)