Hľadám si kamarátku Senec/Bratislava

Príspevok v téme: Hľadám si kamarátku Senec/Bratislava
Sue1

Ahojte, hľadám si kamarátku ideál Senec, kľudne aj Bratislava. V BA som už skoro 2 a pol roka a okrem priateľa tu nemám žiadnu kamarátku s ktorou by som mohla chodievať, na kávu,pokecať, vybehnúť niekam von, zašportovať si, prejsť sa so psíkom....
Ak sa nejaká dobrá a veselá duša nájde tak nech mi kľudne nechá v komente odkaz :)

Vita44

Ahojte, ak niekoho baví aj šport, príp. iné zmysluplne aktivity, ozvite sa, vyhovuje tiež len tak sadnúť na drink :-) prednostne baby, frajera nehľadám.

Marky_b

Ahoj, já jsem z ČR, ale do Bratislavy na pár dní v srpnu - bohužel sama, tak bych ráda poznala nové kamarádky nebo jen něco podnikla. :)

kaktus2

Ahojte, ja som z okolia Senec aj Ba je fajn, mam skoro 28 a tiez nepoznam vela ludi, ak sa chce niekto skamaratit napiste mi na mail ikarsk@centrum.sk :)

Klara123

Ahojte baby, tiež sa v Senci rada s niekym zoznamim, vybehnem na kávu, prechádzku. Je to tu síce starý príspevok, ale možno sa ozvete ?

Kikirik

A kolko mas rokov? Ja by som bola za nejaku spolocnost ked chcem niekam ist ale nik nema cas. Nehladam teraz ze uplne mega naj bestfriend na zivot a na smrt ale babu s rovnakymi zaujmami. Mam coskoro 27.