je mozne otehotniet pocas uzivania HAK? 3.mesiac beriem belaru. V jednej teme sa tu pisalo, ze ucinok HAK znizuju niektore antidepresiva. Moze byt ucinok znizeny aj uzivanim lieku persen forte? na krabicek to ma napisane ze je to sedativum..alebo moze byt ucinok ovplyvneny, aj nepravidelnym uzivanim? beriem ju vecer, ale stane sa ze raz o deviatej, raz o desiatej, o pol dvanastej... a tak.. dakujem za pomoc
antikoncepcia a riziko otehotnenia
porad sa s lekárom, alebo antikoncepcia.com, ked nedoberieš, môže byť narušená ochrana!
nika
skor sa porad s lekarom, ci ten druh HAK co beries -dokaze vynechat krvacanie, ak ho budes brat bez prestavky. Ak ich nedoberies, vsetko narusis a to prekvapenie moze byt o 9 mesiacov zopakovane...a asi dost neprijemne
AHOJ .. chcem pre priatela prichystat take mensie prekvapenie na valentina v podobe vikend v hoteli... ale mam dostat menustruaciu... beriem antikoncepciu... a rozmyslala som nad tym ze si ju privolam tak ze nedoberiem tabletky aby mi prisla skor....poradte mi prosim ci je to spravne riesenie a ci tu nebude riziko otehotnenia....
informuj svojho gynekologa, ze beries toto sedativum, moze to ovplyvnovat ucinok hak, nikdy nevies, ak si chces byt ista