Elektrická cigareta

rozmaria83

jasne ze beznikot su zdravie,ja mam od vitariana konkretne Wiz Hybridný Vaporizér,daju sa aj bylinky aj e liquid

ketchup

***Je to lepšie ... keď fajčíš nikotínové , treba dať pozor aby si sa nepredávkoval nikotínom ... mal som e cigaretu .... raz som ju omylom utopil vo vode , skratovala , odvtedy som si novú nekúpil ...
najradšej som mal čučoriedkový liquid ,,, v mojej izbe bolo cítiť čučoriedky tak ako keby sa tam varil lekvár ... inak pohoda ... Ale záleži od liquidu .... ked chceš zdavé fajčenie cez E cig , tak si kúp poriadnu e cigaretu a do nej nejaký VG- vegetable glycerol liquid ...nie.. PG ... propile glycerol liquid ... niektorí to miešajú 50 na 50 ... ale lepšie je mať *100 % vegetable glicerol liquid ... &100% príroda ... miešať liquidy doma s arómami

zdencha

Tak je to aspon o to lepsie, ze tam nemas ten papierik, ktory je tiez skodlivy ale pokial ide o samotne fajcenie, to nebude zdrave ani ked je to bez nikotinu a bez papierika, proste to nie je pre cloveka prirodzene, vdychovat nejaky dym do pluc aj ked ano teraz uz je tolko bordelu vo vzduchu, ze sa tomu vyhnut asi neda ale preco to este dobrovolne zhorsovat?

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Angelika3

v pohode, chemiu som už dávno nemala, je to len môj subjektívny názor, nakoľko dávnejšie som čítala knihu Doba jedová- od Anna Strunecka a Jiri Patocka a tam bola dosť otvorene a bez nejakého zahmlievania opísaná škodlivosť látok s ktorými bohužiaľ prichádzame denne do styku vrátane propylénglykolu. Ja neverím tomu, že je to bezpečná látka.

Faith Healer

Angelika3

Podľa mňa nie je dobré, že elektronická cigareta obsahuje v náplni ako rozpúšťadlo polypropylénglykol. Táto látka je škodlivá vo všeobecnosti, aj keď ju strkajú takmer všade, hlavne teda do drogérie, ale pri fajčení, to proste priamo cez ústa vdychuješ, navyše z množstva elek. cigariet tá náplň aj trocha vyteká, najmä keď chceš cigaretu "rozhorieť", čím sa to dostáva rovno na jazyk.

Marmeladaa1234

Jasné že nie je zdravšia...je to vacsii bordel ako klasická cigareta,a spôsobuje to viac bordelu a rakoviny v tele ako klasika.Ked je to tak neškodné prečo v Číne prišli s vynálezom elektronickej cigarety ,a hlavne že tam to zakazujú...Je to všetko jeden veľký oblb a zase len ťah na sprostých ľudí na ktorom sa zas len niekto nabalil.A ľudia sa chytajú každej hlúposti zachvilku keď bude hit fajčiť elektrické káble tak to ľudia budú robiť lebo je to novinka a dajú do éteru ako je to zdraviu prospesnejsie ako cigarety.Treba ľudstvo preriediť preto je tu milión spôsobov na to aby zomierali aj bez vojny.Tak takýmto spôsobom veď zerieme len samy bordel,rakovinu ,umelinu ,ešte aj dokonca lieky čo majú nás liečiť ešte aj v tom je rakovina.Pred 100 rokmi v živote nebolo toľko rakovin ako teraz a z čoho...z týchto novodobých vynálezov s čím prichádza veda a sme len testovacii panaci a tiii hore čo sa nabaľujú sa len smejú.A ver tomu že ten čo tu elektronickú cigaretu vymyslel to v živote do huby nedá lebo vie čo je to za humus...akurát sa dobre smeje a teší ako pekne sa dá zarobiť na primitivnom národe.Ale je to na Tebe,ale ja osobne Nikdy!!!!!

Najčítanejšie články