HNEDÉ FARBY NA VLASY

Príspevok v téme: HNEDÉ FARBY NA VLASY
anajka

Ahojte! Už dávnejšie uvažujem nad zmenou svojej pôvodnej farby vlasov, ktorá je stredná blond. Cítim sa v nej veľmi nevýrazne, aj keď to nie je ten tzv. "myšací odtieň". Rada by som si ich zvýraznila tmavšou farbou. Domáce farbenie u mňa neprichádza do úvahy, na tom kaderníčku....Lenže, neviem aké farby sú najlepšie, nechcem aby sa mi vlasy vysušili a stratili lesk, prosím Vás odporučíte mi nejaké farby, a hlavne čo sa odtieňov týka, tak je to pravda, že keď si chcete prefarbiť vlasy na čokoládovohnedú chytí Vám to až na čierno, lebo takéto reči (možno povery) kolujú ... no možno je to neodborným farbením. Preto by som Vás chcela požiadať, aby ste mi napísali aké máte s hnedými farbami skúsenosti.
Dopredu Vám za Vaše rady a názory ďakujem. Veľmi sa teším, keď bude zo mňa konečne brunetka. :))

matoo

ja mam vlasy tmavohnede skoro cierne a farbim si ich na svetlohnedo a sale mi to chiti na svetlohnedo ale to asi aj kvoli tomu ze si tam davam 12percentni peroxid tak to chiti ako na blond vlasy

hnedovlasá

No ja ked si dám aj svetlo hnedú farbu, tak mi to vždy chytí skoro na čierno, síce ja mám aj od prírody také plavo hnedé vlasy. Ale však v kaderníctvach by mali vedieť čo ti dať