Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robiť?

Príspevok v téme: Co robiť?
Bell20

Ahojte :) len som sa chcela spýtať akoby ste riešili situáciu kedy sa stanete pre partnera samozrejmosťou... Sme totižto spolu len 3 mesiace a neviem ci je to tým ze z neho už ta prvotná láska a tak opadla ale mam pocit ze je si mnou až veľmi istý. Občas mi povie ze ma ľúbi a tak ale jeho nezáujem o mňa má trochu metie. Mame vzťah na diaľku ale zakaždým za ním chodím len ja, prejavy lásky ako bozk a objatie neprichádza už ani do úvahy iba keď si o to poviem alebo keď chce sex. A samozrejme ze som mu povedala ze potrebujem trochu viac nežnosti a tak a dostala som odpoveď typu nemám to v povahe a podobne. A tak neviem ci sa to zmení alebo nie alebo čoby som mala spraviť tak dúfam ze sa tu nájde niekto kto mi poradí. Vopred za odpoveď ďakujem :)

Stork

ak si samozrejmosťou po 3 mesiacoch co budeš o rok či dva? ...musíš si sama povedať či si topiaca ktorá sa slamky chyta a znesieš to len aby si nebola sama ...alebo to riskneš a zabojuješ o niekoho pre koho budeš aj niečo znamenať nie len zaplatu na nudu

simaITA

urcite to nie je normalne...po 3 mesiacoch by ste OBAJA mali byt este sialene zalubeni. Nestracaj cas a vykasli sa na to v zarodku. Ja som to s podobnym pripadom tahala 3 roky a vzdy som si hovorila, ved sa to mozno zmeni....Nebud ao ja ;)

poradim38

Prepac ale toto nema buducnost, precitaj si to po sebe a naozaj sa nad tym zamysli...... uz aj tebe by malo dojst ze to nie je v pohode aby sa vyhovaral na povahu atd, najma ak bol predtym iny.... ked je takyto tak dlho by vam to tak ci tak nevydrzalo, to, co robi vsak nie je ze ta berie ako samozrejmost ale podla mna je v tom nieco ine... mozno strata zaujmu? Mozno sa mu uz nepacis v niecom??? Ja to neviem odhadnut ale to ze si myslis ze ta berie ako samozrejmost to nebude a obzvlast pri tak kratkej dobe..... najblizsie ked budete spolu sa ho opytaj na to co ho trapi a co je vo veci lebo tebe sa taketo spravanie nepaci, mozno to pochopi potom a povie ti

katka7362

za tri mesiace ste sa na dialku stihli aj zalubit a uz to aj opadlo? Tak to asi nebude ten pravy a ty ta prava.

mate59

Je celkom možné, že má aj druhú.Alebo nemá ozaj záujem,prestaň za ním chodiť, volať,písať,uvidíš,či sa ozve.Ak to bude vlažné, vzťah ukonči.