ahojte mate niekto skusenost s liecbou boreliozy v Ausburgu?? dakujem
Liecba boreliozy v Ausburgu
Navstiv stranku na FB : Lymská borelioza, chlamydie,koinfekce, paraziti, viry a RS
Tam ti urcite budu vediet povedat vsetko okolo bereli a jej lieceni aj v zahranici aj na slovensku ci cesku ;)
Liecba v nemecku je draha a dost podobna ako u dr durovskej ba,dr kubal v prahe kozma je v ba tiez podavaju ti dlhodoby atb protokol plus bilinna liecba ja osobne ma tvojom mieste by som zvolil kozmu ten je asi najvacsia kapacita ty co s tym ochorenim nemaju ziadnu skusenost ti tu budu pisat same bludy a uatipacne komentare bca klinika je moc draha nedoplatis sa tam pustaju ti tam intravenoze na striedacku antibiotika boreliozu mam prestudovanu od hora dole najvacsi odbornik je dr klinghard ale u neho keby si chcela tak je cakacka aj 3roky a normalny clovek sa k nemu nedostane.
Jasné, každý druhý trpíme boreliozou, jasné. Nakazili sme sa nedokázateľným výrusom od kliešťa. Verte si tomu aj ďalej. A áno, budeme vynakladať nemalé prostriedky na tzv. "liečbu" v zahraničí.
Chora, len sa nepaprc. Faith ma pravdu. Percento pravdepodobnosti ,ze nejaky obcasny navstevnik tejto stranky ma skusenosti s liecbou borelie v Augsburgu je nulove. Takze nie Faith ,ale Ty si mimo.
Ked uz, tak doporucim ist cestou FB , napr skupinu SLOVACI V MNICHOVE. tam mas omnoho vacsiu pravdepodobnost ,ze ti niekto poradi s takymto problemom.
faith healer dufam ze ked budes potrebovat vazne poradit na tomto fore tak ti niekto odpovie rovnaku kravinu ako si tu napisal... ked nemas napisat nic inteligentne ani k veci prosim nereaguj na temu dakujem
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.