Priatel so mnou v poslednej dobe vobec nechce sex vzdy ked to na neho skusam tak ma odmietne .. napriklad skusam to na neho na gauci povie mi ze dame ked pojdeme spat a ked skusam potom tak mi povie ze rano a ked skusim rano tak mi povie ze nema chut... co mam robit? Rozpravat sa s nim neda keby sa dalo tak to nepisem sem.
Priatel so mnou nechce sex
A kondom si dat nemoze, aj keby bol chory?
Viva, preco to hned nenapises cele...
No asi sa hanbi ist k lekarovi, toto by ani mne nebolo prijemne a to som dost pohodovy clovek, ktory neriesi a jasne, ze by som sa vyhybal sexu, ak by som mohol niekoho nakazit. Normalne ho teraz lutujem.
Preco by som mala byt sprosta? Akoze hahaha z chuti som sa zasmiala laskavo spravaj sa slusne pretoze toto si vyprosim este som nevedela ze tak arogantny clovek ako si ty dokaze prist vobec aj na forum. Myslim ze sa to dalo povedat aj normalnejsie toto tvoje primitivne chovanie si nechaj na doma alebo niekde von s kamosmi kde sa tak bavis ty mudra hlava dakujem.
A ano mali sme problem s castou mykozou obaja ale mna to preslo a jemu zistili chorobu dozivotnu vdaka ktorej to mal mal problemi casto ale myslela som si ze ho to preslo pretoze raz za cas sme sex mali. Ani by ma nenapadlo zeby mal inu kedze vie ze vo vztahu potrebujem uprimnost kazdopadne dnes vecer ked som prisla z prace tak som sa ho opytala ci by mi povedal keby mal inu povedal mi ze ano povedal.ja neviem jednoducho aj ked mu poviem aby riesil problem s mykozou tak povie hej hej pojdem k lekarovi pojdem do lekarne a skutek utek tazko s nim proste.
Ozvala sa najväčšia odborníčka na vzťahy, psychologička s nickom poradim38. Radím ti nebrať jej slová vážne, nakoľko je to zatrpknutá staršia žena, ktorú muž podvádzal.
Tebe radím, aby si sa s partnerom porozprávala, no určite mu nič nevyčítaj, nebodaj, že by si bola urazená. Aj muž môže mať nejaké zdravotné či iné problémy, kvôli ktorému môže stratiť chuť na sex, to však primitívne tvory kvôli slabému výkonu mozgu ako diskutérka podo mnou nedokážu pochopiť.
Ty si sprosta??? A tebe nedoslo ze on ma inu na sex????? A aby chlap odmietal sex??? No preco asi??? Je na to iba jedine vysvetlenie....... ma milenku a tebe radim aby si ho co najskor poslala do .....kym ho nebodaj prichytis in flagranti......
Skor si myslim, ze je to taka osemetna vec, mal by sa prestat venovat autoerotike
Asi mu došla náplň vo vajkach :D
no ja by som povedala, že vtom je jednoznačne iná žena. len ti to nevie ako povedať, mysli si že to pochopíš
Kedysi to bolo opacne, zvlastna doba. Mne ako chlapivi by to chybalo a necitil by som sa ako muz, ak by som si nevedel uspokojit partnerku.Treba priamy rozhovor preco to tak ma, ako sa uvolnuje...
Kolko mate rokov?
Mozno sa o tom treba pozhovarat otvorene