Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel so mnou nechce sex

Príspevok v téme: Priatel so mnou nechce sex
Vivaa

Priatel so mnou v poslednej dobe vobec nechce sex vzdy ked to na neho skusam tak ma odmietne .. napriklad skusam to na neho na gauci povie mi ze dame ked pojdeme spat a ked skusam potom tak mi povie ze rano a ked skusim rano tak mi povie ze nema chut... co mam robit? Rozpravat sa s nim neda keby sa dalo tak to nepisem sem.

Apokryft

Neveru by som vylúčil ako prvú veď skúsme uvažovať.Ak by bol neverný a tym pádom vysexovany od vecera so rana by sa vzpružil a keby sa mu akokokoľvek ráno nechcelo radšej by sa posnažil aby sa na to neprišlo.Tak pripustime zdravotne potiaže .Chodí do posilky berie hormóny ?

Nechuť na sex môže byť spôsobená pravdepodobne zdravotne .

Kami91

Možno si len drevo v posteli a radšej sa urobí sám akoby mal ísť na sex, nemusí ťa hneď podvádzať. Ľudí ktorí boli ale podvedení to podvádzanie vidia všade.... Prdne si muž? Neváži si ťa! Má inú!

Achbozeee

A ešte dodám, že každý muž može povedať, že by partnerke povedal keby mal inú. Najväčšia hlúposť, hlavne ak sa partner takto správa. A podľa mňa žiadny zdravotný problém nemá, keby áno tak to rieši a nie že stále hovorí ako áno pôjde, pritom nič sa také nedeje a ako píšeš, nevieš s nim pohnúť. Neviem komu by bolo takto ľahostajné zdravie.

Achbozeee

Prepáč, ale sprostá naozaj si. Prečítala som si komenty a aj tvoj príspevok, jediné, čo tu z toho vyplýva ti už napísalo asi x ľudí, ja ti poviem z osobnej skúsenosti, že to tak je, aj keď tomu nebudeš chcieť veriť a budeš hladať iné vysvetlenia, vždy je to vo výsledku to isté. Ale ty namiesto toho, aby si si otvorila oči a poslala ho do teplých krajín, budeš s ním naďalej ostávať a skúšať to na neho. Ako som už napísala, sprosté. A on nebude tak celkom v poriadku, keby bol normálny muž, tak by partnerke automaticky povedal že má nejaký intímny problém, preto to odmieta, asi by mu došlo že keď to bude naďalej odmietať bez vysvetlenia, tak si budeš myslieť že je ti neverný. To by snáď napadlo aj malé dieťa. Čiže zdravotný problém asi mať nebude a čo z toho vyplýva? Že ti je neverný. Ale to asi nepochopíš. Ja som bola tiež taká blbá, ale až takto že by som predtým zatvárala oči, tak to nie.

Lenkare

Viackrát ti tu povedali, že ťa možno podvádza a samozrejme, je tu tá možnosť. Ale tá možnosť je tu vždy, či by odmietal sex alebo nie, pokiaľ ťa však má rád neurobí to. Základom je vždy komunikácia, skúste sa o tom otvorene porozprávať, nezačínaj rozhovor s tým, či má inú, skôr sa ho skús spýtať či ho niečo netrápi a povedz mu, že ti môže veriť a povedať čokoľvek.
Myslím si, že pôjde o tie mykózy, tak mu treba nejak citlivo vysvetliť, že budeš trpezlivá a chceš, aby si dal zdravie do poriadku, pretože ti na ňom záleží. Držím palce.

Pilcuk

poradim38, aj tento tvoj emocionálny výlev svedčí o tom, že mám pravdu, preto neodporúčam, aby sa niekto riadil tvojimi radami, domnienkami, názormi.

poradim38

A autorka moja mila, radia ti to tu viaceri, je nad slnko jasne, ze tvoj muzicek ta podvadza..... ale je to tazke si pripustit co? Kazdy vidi len to co chce ako napriklad ty

poradim38

Pilcuk, laskavo sa tu do mna nestaraj, mam ta tazko vies kde, ty ides na mna pisat, ze mna podvadzal muz??a ty co o tom vies??? Pokial viem nikdy sa mi nic take nestalo!!!! Ty si uz komplet vymlety z toho ze ti cely zivot chyba partnerka??? Mna je takych ako ty luto, ty nevies o mne absolutne nic!!!! Tak laskavo tu nevypisuj po internete na mna hluposti ktore si si ty vycical z prsta... ale o toto ti zrejme ide, aby si ma len nasieral, ale najdi si inu obet lebo ja odteraz na teba nereagujem....... a este ides vypravat ze som stara zatrpknuta zena? Ty si potom co....... chod najprv od seba, potom vypravaj na druhych... dovi dopo

Rozmyslam

Svetlinka nemas pravdu, muz ked ma milenku, tak spi s manzelkou dalej prave preto, aby jej to nebolo divne a nezacala ho upodozrievat a mnoho muzov zacne byt na manzelku aj milsi.