Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka na baby

Príspevok v téme: Otázka na baby
Ivanka_s

Ahojte baby mam 23 rokov a s priatelom sme uz rok a mam s nim jeden poblem. Ked mam menstruaciu aa ja ju mam FAKT ze silnu potrebujem najhrubsie najvacsie vlozky, sprava sa ku mne odmerane a akoby znechutene. Inokedy je milujuci a naozaj na nom vidim ako ma ma velmi rad ale ked mam menzes je ako vymeneny. Uz sa aj hambim cez noc davat pod seba uterak a vlozky z kosa nesiem rovno von do kontajnera. Nieto este ho ziadat aby mi vlozky kupil. Naozaj v tomto obdobi to mam velmi tazke a vela krat aj preteciem a taketo spravanie od priatela je to posledne co potrebujem. Aki postoj maju vase polovicky? Mala by som sa s nim o tom porozpravat alebo je to normálne?

Ivanka_s

Dakujem za odpovede, Poradim, nie nenamyslam si jemu nevadi ze nosim vlozky ale cudne sa tvari a sprava sa ku mne ako k duchovi je odmerany velmi sa so mnou nerozprava a ked je rec o menzese tak povie ahhh s tym na mna nechod alebo sa zatvari ako keby to bolo nieco nechutnen Romca, tak by to malo asi v normalnom partnerstve vyzerat. Mala by som sa s nim porozpravat

Suzie147

Podla mna chlapi vedia o tejto teme malo.Nevedia sa vžit do toho čo žena prežíva ked ma menštruaciu a možno im to tiež pride nechutne.Akoby sme si to my vybrali.
Skus sa s ním porozprávať a vysvetliť mu to,snaď to pochopí a nebude taky odmeraní.

poradim38

A co mu vadi na tom ze nosis vlozky alebo co???? Mne to pride skor ako keby si sa pred nim hambila mat menzes a dat si tu vlozku na seba...... co ma nejake blbe pripomienky???? Ja som mala byvaleho ktoremu vadilo ze som cez menzes nosila vlozky ze to je neesteticke a nechutne, normalne mi tampony nakazoval nosit, ale to bol psychicky naruseny clovek ktory videl iba seba ako sa na neho a na jeho priatelku pozeraju iny....... takze ak ti robi toto tak utekaj od neho