Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma tu niekto vzťah, v ktorom nie je a nikdy nebude sex?

Príspevok v téme: Ma tu niekto vzťah, v ktorom nie je a nikdy nebude sex?
JaMam

Je tu niekto taky a je stastny ? Alebo aj mali ste sex so svojim partnerom ale uz mat nebudete a ste tak spokojni.

Vsade pocujem ze vztah bez sexu nie je normalny a ze casom upadne. Ja uz tak s priatelom fungujem 1 rok, viem, ze je to este malo ale obaja sme spokojni. Priatel vedel uz v kamaratstve aky mam na to nazor. Deti mat nemozme z priatelovej strany.

Mozte mi odpovedat, preco je pre vas sex taky dolezity? A nevravte ze sme ako kamarati, pretoze bozky a objatia, ... su u nas na dennom poriadku.

Abcd888

Viem si takýto vzťah predstaviť. Pre každého je to iné, ale ak ste ale vy dvaja šťastní, tak všetko ostatné ti môže byť ukradnuté a riešiť to nemusíš.

Sexjehriech

Inak ja som mal taký vzťah, 1 rok bez sexu, spokojná bola len ona, hlavná vec, že bozkov a objatí sa zriecť nevedela, hlavne, že ja som sa musel zriecť. Neprinieslo to nič dobré, skôr menej lásky, mňa štvalo to, že je vo vzťahoch 10+ rokov a teraz tu hrá divadlo na nepoškvrnenú.
Najlepšie sú ženy, čo hrajú takéto divadlá, nájdu si asexuála, sú celé happy aký je ON, zdržiava sa, kvôli nej! Po svadbe príde vytriezvenie, sexu niet a vidina vlastného potomstva sa pomaly rozplýva.

Sexko568

Pozri, ked ste tak stastni, tak to je super, ze ste sa nasli.
Pre mna je sex dolezity, lebo ten pocit intimity je jedinecny, no a pri orgazme sa do krvi uvolnuje velke mnozstvo hormonov, ktore vyvolavaju obrovsky pocit stastia, lasky a to velmi utuzuje vztah aj tymto sposobom. A okrem toho, ako sa hovori, muz ma plne vajcia a tlaci to strasne a okrem toho je to vyborna prevencia rakoviny prostaty a clovek vyzera mladsie, lebo telo si mysli, ze ideme vychovavat potomstvo a musime na to byt pripraveny aj fyzicky.

Aliss

Byt asexual a mat to stastie, ze si najdem asexuala partnera, zijem si spokojne a bez toho, aby ma zaujimalo, ako ziju ostatni. Kto ti prosim ta hovori, aky je sex vo vztahu dolezity? Mne to nikto nikdy napriklad nepovedal :D Tlacia ti to media? Tak necitaj, nepozeraj kokosiny. Kamarati o tom hovoria? Okej, tak hovoria, lebo nie su asexualni ako vy. A co viac riesit? Ano, pre mna je sex dolezity, lebo ho mam rada. Pre vas nie. Naco sa v tom bahnis? Bud mas pochybnosti, alebo nie si az tak "nad vecou". Lebo "byt nad vecou" znamena zit si podla svojich predstav, bez toho, aby si riesila zivot a predstavy inych. A ak je to opacne, ze viaceri riesia vas sposob zivota, prepac, ale v tomto si "mensina". Jasne, ze ak mi niekto povie, ze nemal s partnerom sex a nikdy ho mat nebude, tak budem prekvapena, lebo cosi take si neviem predstavit. Ale som "nad vecou" a teda mi je jedno, ako si kto zivot zariadi :) Neries

kkkkk

Ste dvaja asexuály. V normálnom vzťahu je pre muža sex rovnako dôležitý ako pre ženu bozky a objatia, bez toho muž necíti, že ho žena miluje.

Mrauka

Pozri, ja si taky vztah predstavit neviem a ani nechcem.
Pokial ste tak obaja spokojni, naco sa pytas? Naco potrebujes suhlas inych ludi, ci rovnakych ludi, aby si si nepripadala sama?
Kazdy zije ako vie a ako chce.

expooo

v zivote sa vsetko toci iba okolo sexu - vsetko sa podriaduje iba sexu, akoby to bola ta najdolezitejsia vec. ludia pre sex zabudaju na vsetko, na seba, ziju iba pre sex. ze nie? ale ano. a pritom - je to to najposlednejsie, co vlastne clovek potrebuje. je mi nanic z toho v akom svete zijem. v tomto svete je sex na prvom mieste

didina145

tak ho nemajte...je to každeho vec či ho ma alebo nie...ja som tiež cely život bez sexu hoci nie z vlastnej vole

JaMam

Skorej preco by sme ho mali mat. Mate sex len aby ste sa uspokojili, chvilkove stastie, ale ja toto "stastie" nachadzam v inych veciach (objatie, bozk, ked sa ideme prejst niekam v noci, ...) Som clovek, ktory nerobi veci, ktoré nepotrebuje/ v ktorych nevidi zmysel. Niektorí sex beriete ako jedlo- musím ho mat a aj budem inak neprežijem . A vela ludmi som za to odsudzovaná.