je tu prosim niekto kto ma problemy s teplom.mam kolapsove stavy aj ked dodrzujem vsetky zasady-pitny rezim ,obliekanie....ocerveniem v tvari,prudko sa mi zvysi tlak krvi.navstivila so viacero odbornikov av setci vylucili nejake ochorenie a doporucili otuzovanie.poradi mi niekto?
nemam rada teplo
Zlata,
ja som si potykal z horucavami tak, ze som istu dobu (asi 6-8 tyzdnov) kazdu sobotu zbehol do sauny a poriadne som sa prehrial a schlid v stundenom bazene. Telo mi zacalo aj na chlad aj na horucavy reagovat ovela lepsie. Ked su uplne horucavy... kludne si poskakujem v dlhych rukavoch aj nohaviciach a az po dlhsej dobe mam z toho problem... tak isto aj chlad...
Musim vsak podotknut, ze som netral az tak ako opisujes ty... len som proste namal rad horucavy... :) drzim palce.
somnou to lomcuje už 13 rokov teraz mám 50, ale takéto hrozné este nebolo, gynekolog my predpísal vo štvrtok System conti náplaste, mali by pomôcť pri návaloch a nespavosti, ale povedal, že účinok sa dostaví najskôr za dva týždne, som zvedavá či to pomôže, poznáte niekto tieto náplaste?
kazdy z lekarov sa priklonil k tomu ze moze to byt menopauza,vraj vynimka potvrdzuje pravidlo.
zlata,tak to je niečo úplne iné
mam 44 rokov a vobec sa nepotim.mam pravidelny menzes.
zlata, koľko máš rokov_
mne je tiež príšerne, ale bude to menopauzou, dostávam strašne zabrať, najlepšie my je len kým som pod sprchou, za 5 minút som z ničoho nič, mokrá ako myš, aj z vlasov voda kvapká, neviem ani spávať, poradte natoto niečo