Parazity

Príspevok v téme: Parazity
Alica112

Dobrý deň,potrebovala by som poradiť s dosť chúlostivym problemom..Už vyše roka (možno mi to trvá aj dlhšie ale vtedy som to spozorovala) mám v tele parazity(mrle) a neviem sa ich zbaviť už dva krát som brala lieky a po niekoľkých mesiacoch sa mi to znova a znova objavuje..Dávam si vždy pozor na hygienu naozaj nechápem prečo to stále v tom tele pretrváva..Ak má niekto nejaky recept na ostranenie bola by som vďačná..Ma to velky dopad na mna celu a hlavne na psychiku:( ďakujem..

Alica112

Ďakujem za všetky odpovede, asi skúsim tu prírodnú cestu, lebo tie lieky mi jednoducho nezabrali.A ako tam pozorujem tak asi nie kazdemu zaberaju..Skusim sa o tom este raz poradiť s lekárkou..dúfam že mi ich znova nepredpíše:d.Len nech už to mám z tela preč..

Angelika3

Nemáš to skôr gynekologický zápal sprevádzaný svrbením a pod.? Lebo je zvláštne aby sa ti to vracalo tak často po preliečení liekmi. Pokiaľ viem protiparazitárne lieky sú účinné a tieto parazity nie sú zasa až tak bežné, aby si ich každú chvíľu dostávala, pokiaľ ochorením netrpí aj niekto v tvojej rodine a mala by si to od neho.
Treba ísť k lekárovi.
Nie som žiaden odborník, no ďalšou možnosťou je prírodná liečba, aj na internete sú k dostaniu protiparazitárne kúry, čo sú tabletky a v podstate aj preháňadla s obsahom rôznych prírodných výťažkov, len netreba naraziť na hlúposť ale na overené produkty.

No aj po absolvovaní nejakej kúry, treba sa snažiť udržiavať si črevá čisté, jedz veľa cesnaku, chrenu, chilli, parazity od toho utekajú na míle. Niekde som dokonca čítala, že osoby postihnuté parazitmi, tieto parazity prirodzene so seba vylúčili a to len po tom, čo dennodenne jedli veľké množstvo medvedieho cesnaku (ten už teraz nerastie, rastie začiatkom jari).

Tahus

Ja som skúšal dosť veci ale nič nepomohlo :/ sú na to nejake dobré tabletky ?doktorovi saa boijim ísť ale mám ich už strašne dlho .hlavne v noci mám neznesiteľne svrbenie konečníka

simusaaaaas

Skuste si dat každe rano pred raňajkami 30 tekvicových semien a na raňajky niečo čo pohne čreva..napr.chlieb zo zeleninou a k tomu 1PL rozmletých ľanových semien.prípadne ich namočit a potom vypiť ten sliz a uvidite či z vas niečo pôjde vo väčšom, treba dlhodobo opakovať kazde rano

Ppadk

Ja mám tiež cca už 7 rokov hlavne v noci je to neznesiteľne :( viem že by som mal ísť k lekárovi ale hanbím sa tabletky nejak nepomohli