doškrabane a pálivé stehno z lanka vodítka-nezodpovednosť psičkarky

Príspevok v téme: doškrabane a pálivé stehno z lanka vodítka-nezodpovednosť psičkarky
simiona

Poprosila by som ľudí, ktorí venčia psov na flexi a rovnakých vodítkach, aby sa ich naučili aj používať. Je to totiž dosť nebezpečné, ak nejaká osoba nechá svojho psa pobehovať a lanko z vodítka sa omotá okolo inej osoby. Ako sa to stalo dnes mne.

Tiez niekedy používam flexi vodítko, ale keď je blízko iný pes alebo človek, dám ho nakrátko.

A to som jej povedala, nech da vodítko na kratšie. Teraz mám kvôli jednej nezodpovednej dievke doškrabane stehno a dosť to páli. Slečna sa mi ani neospravedlnila, len zbabelo odišla.

GOING

simiona

vyveste to do výbehov pre voľný pohyb psov tam chodí viac psíčkarov ako sem. Máte možnosť využiť aj Mestský úrad, Obecný úrad alebo miestny rozhlas.

mynickname

Čo to tu trepeš o zakladaní rodín? Nikto nie je povinný založiť si rodinu, je to slobodná voľba každého človeka. Ale ty určite máš rodinu a aspoň 10 deciek, všakže?

Tomas12345

Doskrabane stehno z lanka na vodítku ? Vsak predsa to lanko na povrchu nie je drsne, ani sa na jeho povrchu nenachadzaju nejake ostne, alebo nieco co by mohlo nejako poranit pokozku ( aj kebyze sa okolo nej ovinie ). Preto nechapem tomu ako sa ty pritom mohlo doskrabat stehno ? To by to lanko museli silno šúchat o tvoje stehno azda aj niekolko minut vkuse.