Ahojte, vy co mate skusenosti s anhedoniou, emocnou prazdnotou, stavmi bez akychkolvek citov/pocitov atd.
Ako s nou dokazete zit ? Da sa z toho nejako dostat ? Mam dojem ze je to horsie ako samotna depresia...
Dakujem za komentare
Anhedonia - ako viete s nou žiť ?
Aspon vidim ze v tom niesom sama, ja som alventu pred 3 rokmi tiez uzivala, no mala som serotoninovy syndrom, mne nesadla. Aj valdoxan s agomelatinom som brala na anhedoniu a nic, nepomohlo.
Neviem ci len ja som taky exemplar, ze mi nic nefunguje jak ma a pri anhedonii jeden den je to ok, priemerny den, a nasleduju 3-4 uplne pod psa... Hladam riesenia jak by som sa z toho mohla dostat, no ani na anglickych strankach/forach toho moc nieje napisane..konkretne postupy :/
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Viem Vám poradiť na koho sa obrátiť. Je to jasnovidec a liečiteľ, ktorý má schopnosti, ktorým je ťažko uveriť. Je z okolia Trnavy. Pomohol mi z podobnej choroby, hoci som mu vôbec neverila. Verím, že Vám s tým pomôže a budete mať plnohodnotný život. Jeho osobný kontakt : 0902044010
Držím palce.
Každý deň sa do nej dostávam čoraz viacej. U mňa však ešte stále prevažujú viacej negatívne emócie, takže keď ich mám, tak to asi anhedonia nebude. Stále zisťujem aká som ani nie že priemerná, ale úplne podpriemerná vo všetkom, čo robím. A už ma ani fakt nič ani nezaujíma vôbec niečo robiť, lebo dopredu viem, ako to dopadne.
S týmto sa zažije skutočne ťažko. Len som prežíval, na šťastie v súčasnosti s ňou už nemám problémy. Pomohla mi alventa a denný režim.
No ja s tym zijem dlho, nebavi ma to. Ked chces.pozri sa na www.anhedoniasupport.com. Neskusal som to ale.