Smrad po malej potrebe

Príspevok v téme: Smrad po malej potrebe
CocaColka

Vzdy ked som u doktorky, zabudnem sa opytat. Z coho mozem mat tak nepeknu vonu po malej potrebe? Idem sa vycikat a citim vzdy nejaku vonu, hoci pijem dva litre tekutin denne. Po kave citim kavu, to je normalne, ale bezne citim prosto moc, az vareny zemiak, alebo ako to nazvat. Prosto rozne druhy nevabnych voni. Hanbim sa, ked ide niekto po mne na toaletu. Som v cisto zenskom kolektive a po ziadnej kolegyni nieco take necitim. Hygienu dodrziavam, naposledy som mala mykozu v 17stich, momentalne mam 25 a ziadne zenske ochorenia. Nerozumiem tomu. Viete o co ide? Mate to aj vy?

Angelika3

pi bylinkové čaje, jedz veľa ovocia, najmä ananásy, melóny, dyne v tomto ročnom období, kávu, ťažké jedlá a údeniny obmedz na minimum.

poradim38

A ten zapach citis iba na toalete v praci? Lebo ak ano tak to moze byt kludne nedostatocnou dezinfekciou toalety, to nemusi byt pricina v tebe. Ja tiez ked idem niekde na verejne WC tak to tam smrdi podobne ako opisujes... taky zapach zatuchnuty silny....... a ked idem do inej kabinky tak to tam tak nesmrdi......

GOING

Ide o metabolizmus a látkovú výmenu. Máš preťažený metabolizmus.
Zbav sa coca coli a sladkých vôd z éčkami
alebo ich konzumuj z mierou len 2dl/deň.
Všetok ostatný príjem tekutím v priebehu dňa má byť čistá voda, nie minerálky.

Odporúčam zbaviť sa príjmu potravín obsahujúcich hlavne:
kakao (čokoláda)
repný cukor (malinovky, sladkosti)
bielu múku (biely chlieb pečivo, pizzu)
údených potravín (sardinky, salámy)