Mam velmi vysoky tep srdca

Tomas12345

No mozno to mozu byt i neziaduce ucinky liekov na stitnu zlazu. Alebo ako som uz povedal mas nedostatok vitaminov a aminokyselin lebo nejes mäso.

Zajdi za tým doktorom.

Angelika666

Uz pred tym som mala znizenu funkciu stitnej zlazy a beriem na to lieky. Chodim aj na kontroly a je to v pohode.

Pilcuk

Tento problém mám už dva roky aj ja. Zistili mi srdcovú arytmiu, na ktorú beriem aj lieky. Odporúčam ti navštíviť kardiológa, ktorý by ti srdce vyšetril.

Tomas12345

Váha je relatívne v poriadku, takže platí to co som napísal - môže to byt z nedostatku vitaminov vplyvu deficitu jedenia mäsa. Skus zacat jest mäso a uvidis ci sa to zlepsi.

Ale bolo by dobré kebyže zajdes na tu krv, nech ty spravia aspon hormony stitnej zlazy, lebo ta najcastejsie u žien zvykne sposobovat zrychleny pulz. A osobne si myslim, že prípadny nedostatok roznych aminokyselin ,a vitaminov, mohlo v tvojom tele vyvolat problemy práve spominanej stitnej zlazy. Takže začni jedávat mäso a zajdi k tomu doktorovi.

Inak kolko denne pijes tekutin ?

Tomas12345

No samozrejme že môže. Tým že nejes mäso, ty môžu chybat niektore vitaminy, mineraly ci aminokyseliny v tele. Napríklad vitamín B12. Dalej tí, ktorí nejedia mäso môžu mat v tele nedostatok tukov. A nedostatok tukov v strave nie je dobrý.

Kolko vážiš a merias ?