Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dlho Vam trvalo kym ste sa dostali cez nestastnu lasku

Merida100

Uz je to viac ako rok co nie sme spolu. Aj ked sme vlastne ani nikdy neboli. A stale nie je den keby som na neho nemyslela. Dostal sa mi pod kozu ale uz je to lepsie uz to neboli. Nezabudam len sa uz tolko netrapim ale pustit k sebe ineho muza este nedokazem. Mne pomohlo radikalne prerusenie kontaktu. Ty to mas ako? Ste v kontakte? Stretavate sa?

asdfgh

zalezi od toho aj aky bol dovod rozchodu atd...ja som napriklad len vyse mesiaca po rozchode a este mi stale chodi dotycna po rozume dost casto ale uz je to lepsie ako predtym...prve 2 tyzdne boli naozaj tazke a citil som sa ako keby vysal niekto zo mna zivot...ja som spociatku sedel len doma na riti a premyslal co by bolo keby atd, veril som ze sa dame znova dokopy, cital kadejake clanky a bolo mi len horsie a horsie+ reval som dost casto... proste uplna nechut do zivota...potom som si povedal dost treba nieco robit so sebou, lebo takto to dalej nepojde...zacal som behat a cvicit a hned som prisiel na ine myslienky...sice ja byvalu este stale lubim ale na svete je kopa inych zien a netreba sa trapit kvoli jednej...ona neurcuje tvoju hodnotu

Stork

aký ma zmysel trápiť sa a dávať ďalší čas niekomu kto vás o oň už aj tak pripravil viac než dosť a ublížil ...venovať ďalšie roky nad ľútosťou a výčitkami pre niekoho kto si žije ďalej kým niekde čaká niekto kto by vás naozaj ľúbil ? ...veď odvážnym šťastie praje :D a ty čo sa radšej trápia minulosťou to majú ťažké