Chcem sa Vas opytat kolko Vam trvalo kym ste sa preniesli cez nestastnu lasku a uz ste necitili nijaku bolest.
Ako dlho Vam trvalo kym ste sa dostali cez nestastnu lasku
kazdemu to trva inu dobu, niekto zabudne za dva dni iny nezabudne nikdy v zivote... zalezi od mnoho veci
Uz je to viac ako rok co nie sme spolu. Aj ked sme vlastne ani nikdy neboli. A stale nie je den keby som na neho nemyslela. Dostal sa mi pod kozu ale uz je to lepsie uz to neboli. Nezabudam len sa uz tolko netrapim ale pustit k sebe ineho muza este nedokazem. Mne pomohlo radikalne prerusenie kontaktu. Ty to mas ako? Ste v kontakte? Stretavate sa?
zalezi od toho aj aky bol dovod rozchodu atd...ja som napriklad len vyse mesiaca po rozchode a este mi stale chodi dotycna po rozume dost casto ale uz je to lepsie ako predtym...prve 2 tyzdne boli naozaj tazke a citil som sa ako keby vysal niekto zo mna zivot...ja som spociatku sedel len doma na riti a premyslal co by bolo keby atd, veril som ze sa dame znova dokopy, cital kadejake clanky a bolo mi len horsie a horsie+ reval som dost casto... proste uplna nechut do zivota...potom som si povedal dost treba nieco robit so sebou, lebo takto to dalej nepojde...zacal som behat a cvicit a hned som prisiel na ine myslienky...sice ja byvalu este stale lubim ale na svete je kopa inych zien a netreba sa trapit kvoli jednej...ona neurcuje tvoju hodnotu
aký ma zmysel trápiť sa a dávať ďalší čas niekomu kto vás o oň už aj tak pripravil viac než dosť a ublížil ...venovať ďalšie roky nad ľútosťou a výčitkami pre niekoho kto si žije ďalej kým niekde čaká niekto kto by vás naozaj ľúbil ? ...veď odvážnym šťastie praje :D a ty čo sa radšej trápia minulosťou to majú ťažké
nie každá nešťastná láska je nešťastná a nie každá láska je láska (?)
Nijako casom po par rokoch sa s tym naucis zit a prijimes to ako sucast zivota
Mne to trvalo 4 roky kym som sa zrovnal sam so sebou.
Kazdemu inak zalezi od vela faktorov . Mna to boli aj po roku a pol ..