Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dlho Vam trvalo kym ste sa dostali cez nestastnu lasku

ivobrick

Mohol si. Aj mozes.
Vies ked sa niekomu predstavujes, mal by si mu podat ruku. A ked je to zena mozes ju bozkat na lice.

Ale to som ti uz pisal vsak? Ty si tak nespravil. Tazko s tebou.

Abcd888

Pilcuk - viem, že ti to je jedno. Som dievča a síce mám len 18, tak je pre mňa ťažké uveriť, že sa toto mohlo reálne niekomu stať. Určite nie pre všetky ženy platí, že musíš mať tučné bankové konto a vyzerať ako top model. Možno trochu priebojnosti by nezaškodilo…asi by si mal len lepšie hľadať a našiel by si tú pravú, a napokon zažil aj ten prvý bozk.

Pilcuk

Abcd888, ja tvrdím, že to pravda. Ale či mi veríš alebo nie, je mi jedno. Je úplne normálne, že ti to príde vtipné, ak si žena alebo nejaký muž-zbohatlík, na ktorého sa ženy lepia ako osy na sladké.

Pilcuk

Laska123, s ani jednou ženou mi to nevyšlo, takže s každou som bol 0 sekúnd, napriek tomu sa to dá nazvať nešťastnou láskou, pretože aj neuskutočnený vzťah s tou-ktorou osobou prináša pocit nešťastia.

Pilcuk

Ja som nešťastných, resp. nenaplnených lások zažil až až. Ani na jednú som doteraz nezabúdol. Napriek tomu, že sklamaní som zažil veľmi veľa, tak za doterajších 49 rokov môjho života som sa nedostal ani len k prvému bozku, nemal som vzťah, ženy som sa ani len nedotkol. To všetko len preto, že pre ženy nie som dosť dobrý kvôli nedostatku financií, priebojnosti a nemám tvar topmodela. Je to veľmi nespravodlivé, keď vidím dekoľvek po uliciach c meste, aké ženy majú vedľa seba partnera.

Stork

zabudnúť nieje nutne ...alebo skôr je dobre nezabúdať aby človek neurobil znova tu istú chybu ...ale určite by vás to nemalo brzdiť v živote ...zamrznúť a ostať v izolácii, sebaľútosti a spomienkach rok či viac to je mrhanie tým najcennejším