keď sa vám niekto páčil, že vás začal vysmievať za chrbtom, opovrhovať vami..ani neviete prečo
pochopím keď to nie je vzájomné ok.
ale prečo má chlap potrebu riešiť to tak, že za chrbtom ohovára, nadáva na vás aby ste to počuli.. komentuje aká pi.. ste, ako vyzeráte, aká ste hnusná, je.nutaa atď.
nikdy som dotyčnému žiadne návrhy ani nič nedávala ani sa osobne nepoznáme...
stalo sa vám niečo podobné ?
Je mi jasné že už som na smiech viacerým. Zozaciatku to bolo ževraj opačne, ale jedna známa, nie moja ale jeho kamarátka mi povedala že má ženu a deti a jemu tiež niečo o mne a určite nič dobré..tak som ho začala úplne ignorovať, vyhýbať sa mu...ju keď stretnem tak sa mi smeje do xichtu dodnes..ďalšia známa mi povedala že je to blbosť, že žiadna manželka ani deti neexistujú.. čo je už beztak jedno
Ale autorka to myslela zrejme tak, ze jej sa niekto paci a ked to ten dotycny zistil, tak ju vysmial kvoli tomu, lebo on by ju nechcel....... tak mi to vyznelo...
toto sa z strany muzov deje bezne ked ich laska nieje opatovana tak zacnu na zenu ktoru chcu nadavat do kur**v , p*c atd.
neopatovana laska v muzoch vyvola nenavist a pocit ohrdnutia takze takto reaguju muzi bezne ze zacnu dotycnou opovrhovat, vysmievat sa jej pred inymi, ohovarat a nadavat nanu.
Tak toto sa mi nestalo, mozno na zakladnej skole, ale nie priamo mne.... predpokladam ze ty si vo veku do 18 rokov a niekto z partie alebo zo skoly ma z teba tazku srandu.... ake z toho si nic nerob, ste este deti a chlapci v takom veku su este vacsie deti ....
Nestalo, ale uplne ho chápem :D tiež by ma nasralo kebyže má o mňa záujem akási mrochta...
Presne toto sa stalo aj mne