Spoluziacka po 25 rokoch

Príspevok v téme: Spoluziacka po 25 rokoch
Spoluziak765

Vcera sme mali stretnutie spoluziakov zo strednej po 25 rokoch. Nalada bola fajn, kazdy povedal co ma nove, trosku sme popili a dal som sa do reci so spoluziackou, ktora sa mi na skole pacila a bol som do nej zamilovany, no nikdy som nenabral odvahu jej to povedat, max. sme sa isli iba tak prejst a pokecat. Ona mi vsak pocas rozhovoru povedala, ze bola do mna zamilovana. Ked sme to rozobrali, tak ona si to vysvetlila tak, ze si myslela, ze sa s nou chcem iba kamaratit, kedze som sa jej nevyznal z citov. Obaja mame svoje vlastne rodiny a samozrejme ten cit uz vyprchal. Ktovie, co by bolo, ak by som jej to vtedy povedal...
Ludia, chcem tymto povedat, ak k niekomu nieco citite, tak sa to nehanbite povedat! Max. co sa stane je to, ze vam ten dotycny povie, ze nie je do vas a ak ma charakter, tak si to necha pre seba - ak nie, tak je to primitiv, ktory za to nestal a nikto rozumny sa vam za to nebude vysmievat. Neslapte si po stasti svojou zbabelostou.

liberta

Ty si ten prototyp a kus muža, ktorý sa vlastne oženil z donútenia. Alebo ťa iná nechcela. A chudáčik si prišiel na to, že hoci (predpokladém len,že máš deti a celkom v pohode manželstvo), o tak veľa si prišiel, že ste si nevyznali lásku v pravý čas. Fakt smola. Ani sa mi nechce pomyslieť na to, kto by ťa vôbec mohol chcieť..