CT alebo MRI prosim vas?

Príspevok v téme: CT alebo MRI prosim vas?
jankohrasko777

Zdravim. Tak podozrenie nemam, ale je to uplne jasne, ze som po mozgovej prihode. Polka tvare mi nefunguje. Chem vyuzit sluzieb CT alebo MRI, bez toho, aby som riesil nieco s lekarom. Proste chcem, aby mi niekto spravil CT alebo MRI a odovzdal mi vystup. A podla toho sa rozhodnem, akym sposobom budem riesit liecbu.

Je to v tejto republike mozne?

Omen

"V tejto republike" je možné všetko, ale ja ti odporúčam najskôr zájsť za neurológom, ktorý ťa vyšetrí a v prípade potreby pošle na MRI. Nemusíš byť po mozgovej príhode, nevieš aké MRI potrebuješ (od toho sa odvíja aj cena, ak to chceš realizovať ako samoplatca), nemusíš vyhadzovať vlastné peniaze a nakoniec aj tak budeš musieť zájsť za lekárom.

Hrubohlas

Dr.Magnet alebo ProRtg skus.Cena je od 110 do 230 e.

Mna by zaujimalo naco su ludia posielany na Ct ked vela kat treba este MR.Uplne zbytocne preplacane vysetrenie.
Mne robili napr.CT ktore nic neukazalo a teraz ma otravuju este s MR.
A ked som polozil otazku ci neni lepsie urobit hned MR ked ukaze viac bolo ticho.Plytvanie fin.prostriedkmi strasne.

MedAdinka

Kde ľudia berú tu guráž sa pasovať za lekárov.
Žiadne z vyšetrení nepotrebuješ. Ak by si bol tak s čítaný ako si myslíš, že si tak vieš, že to môže byť kľudne aj pareza nervus facialis, ktorá sa celkom úspešne dokáže v dnešnej dobe aj rehabilitovat. Cest odborníkov. A nastuduj si niečo o tomto čarovnom nerve a jeho nefunkčnosť spôsobí kľudne aj obyčajný prievan.
Peace

fufnik

to že vám nefunguje polovica tvare ešte neznamená že ste po mŕtvici!!!!
nie ste lekár, neviete si nic zdiagnostikovat sam, tak naco vám je take vysetrenie? to si chcete akože aku liečbu naordinovať? keď neviete ani svoju diagnozu