Palenie v penise po sexe

Príspevok v téme: Palenie v penise po sexe
jozo34567

Dobrý deň, po sexe z náhodnou znamosťou som začal pociťovať pálenie v penise ako keby bolesť išla priamo z močovej trubice. Začalo to asi 1hodinu po sexe, použil som kondóm. Tretí deň bolesť neprestáva skôr sa zhoršuje, po močení je bolesť vačšia. Može sa jednať o infekciu/zápal močovej trubice. Prosím o pomoc.

Aliss

Milo, zapal mocovej trubice/mechura, je viac menej v kategorii sexualnych chorob, pretoze "tie zle bakterie" sa prenasaju prave pohl.stykom. Clovek si nemusi sadnut na zem a okamzite prechladnut, vela raz sa nakazi prave pri styku. Preventivne by ten wobenzyn mala brat aj priatelka. A treba sa vymocit pred aj tesne po pohl.styku

Milo56

Caute, chlapi. Mal som zapal mocovej trubice a bola to cista hroza pre mna. Lekarka mi predpisala antibiotika a frajerka mi este k tomu kupila wobenzym. Nastastie, som sa dal uz dokopy, no uz nikdy viac to nechcem zazit.

SimPatrik

Ahoj . Hned v pondelok skoc ku svojemu obvodakovi . Napise ti listok ku urologovi . A chod ku urologovi . Rovno so sebou zober aj prvy ranny moc z pondelka urolog sa nan pozrie . Mozes mat zapal mocovej trubice npr. Nemusis sa nejak extra nicoho bat . Kludne to mozes mat aj z kondomu . Ja sa pre istotu vzdy po pouziti kondomu poriadne umyjem . Tiez sa mi asi dva krat stalo ze som mal zapal po sexe aj napriek pouziti kondomu . Proste ked sa v tele znizi imunita tak sa to prihodi . Dostanes antibiotika a budes ok ;) kup si brusnice alebo pi nejaky kvalitny brusnicovi dzus pripadne si kup v lekarni urinal akut . Ale urcite zbehni aj ku urologovi . Vyluci ine ochorenia . Nemas sa coho hambit . Lakari videli uz penisov ... a urcite ich ten tvoj nicim neprekvapi ;) ;)

Stork

nemaj sex s náhodnou známosťou :D a nebude ta nič páliť ach ...hej a možno sa aj vyhneš horším ochoreniam od neznámych ktoré prestriedali boh vie koľko podobných chudákov