Ahojte... mam problem a uz naozaj neviem kam s nim. U gyn.je vsetko v poriadku. Trva to uz 3 roky a stratila som pre to nedavno aj partnera (proste som ho odmietala a vychladli aj city, ostali sme len kamarati). Predtym bolo vsetko idealne, mavala som na to chut aj dobre pocity. Teraz som to mala naposledy asi 9 mes dozadu s prave tym byvalym a bolelo to stale. On ma urologa tiez v poriadku. Zacalo to ani neviem ako ale akonahle ide na mna vzrusenie, citim take spevnenie vo vagine, vlhnutie vsetko ako ma byt, no sprievodnym javom je bolest a akoby rezanie po vrchnej casti vaginy. Je to neprijemne obzvlast v okamihu keby mal preniknut dnu penis. To uz s pozitkom nema nic spolocne. Mam 29 rokov. Ked vzrusenie opadne, opadne aj ta lokalna bolest postupne, premeni sa na miernu bolest v podbrusku a potom uz neboli nic. Som zufala, mam pocit ze som svoj aktivny zivot skoncila a ze ostanem sama. :( ma s tym niekto skusenost? Co sa to deje? Preco sa vzdy pripoji ta bolest? Bolest je pritomna aj ked si to robim sama na klitorise, pride vzrusenie bolest aj orgazmus ale reze a boli to i tak. Po 10minutach je prec. Prosim o akukolvek radu.
Moze boliet vagina pri vzruseni?
Dakujem za odpoved. Zrejme zajdem za svojou obvodnou a urobim si preventivku aj s rozborom na tie mineraly. Popravde nemam pocit ze mam slabu vyzivu. Nic zasadne som vo svojom jedalnicku nemenila. Je pravda vsak ze to cele prislo resp.zacalo zhruba v obdobi kedy som chodila domov vycerpana z prace. Ale bola som aj na dovolenke aj oddychnuta a nic nepomohlo k naprave. Ostala som bez chuti a bez prijemnych pocitov pri vzruseni. Neberiem ani ziadne hormony hoci je pravda ze som ich uzivala asi 7 rokov. Vysadila som ich tesne pred rozchodom s partnerom ci nahodou nie su ony na vine toho vsetkeho. Uz 1,5-2 roky hormony neberiem. Bez zmeny. Velmi ma trapi tento stav :(
Môžeš mať problém s chrbticou a aj s výživou (môžu ti chýbať vitamíny, minerály). Ja som mala problém s minerálmi. V tej dobe sa so mnou diali tiež zvláštne veci tam dolu. Mala som podobné bolesti pár minút po orgazme. Poradila mi endokrinologička aby som začala dopĺňať vitamíny a minerály, aby som odbúrala všetok stres. Poslúchla som, skúsila som lepšiu stravu a odvtedy je to dobre.