ahojte. prosim pomozte mi :-! som strasne smutna..a neviem co mam robit..:-( len tak z videnia poznam jedneho chalana, ale nie je to slovak, ale je to taky bledsi cernoch..neviem odkial je..vzdy ked ho stretnem, tak sa usmieva na mna a ja na neho. minule som ho videla a on ukazoval ze mam k nemu prist..ale ja ako blba som sa otocila a hned som zdrhla:-( ked ja mam pocit, ze som sa do neho zalubila, lebo stale v kuse na neho myslim..:-( v piatok idem akurat na dovolenku a notmalne sa bojim, ze bez neho nevydrzim..lebo dnes som bola v meste a nestretla som ho a bola som z toho poriadne znicena:-( a neviem si predstavit 10 dni bez toho aby som ho aspon nevidela..normalne mam teraz sa ani na tu dovolenku netesim..je mi z toho fakt zle..ja neviem co mam teraz robit..a hlavne sa bojim toho, ze co ked dovtedy dokedy sa vratim odide..lebo on je tu aj s viacerymi..neviem, asi su to nejaki sportovci alebo co, lebo chodia na bicykloch stale..a prisli tu asi na zaciatku jula..myslite ze uz v auguste, teda na zaciatku augusta alebo koncom tohto mesiaca by sa mali vratit uz domov??alebo su tu az na 2 mesiace?? co myslite?? prosim pomozte mi..mooc sa trapim..:-(
zamilovala som sa...:-((
nastenocka77:
myslis???A cakam uz 9. rok a nejak si to z tej mysle nemizne...:(
To je taka krasna platonicka laska. Ja som ju tiez prezivala niekolko rokov na strednej skole, ale nikdy z toho nic nebolo a nakoniec ma to preslo. A ked vravis ze su tam len na urcity cas, zrejme by to aj tak nemalo buducnost.
aj som sa chcela prihovorit, ale nestretla som ho..:-( dufam, ze ked sa vratim z dovolenku ze tam este bude..lebo ma porazi asi z toho uz :-( myslite ze ako sportovec tu je len na mesiac alebo aj na viac? na dva?
no pocuj.. ak tak po nom tuzis a chces vedie,t kedy zdrhne, chod za nim, bude to lepsie..:).. a aspon sa dozvies ajjeho meno.. ja ked vidm taky kus, odrazu mi stupne odvaha a som schopna sa s nim aj polizat.. fakt.. stoji to za to:)... len bud odvadzna a ber to zo srandy.. chalani to takto maju radi:)
zide z oci zide z mysle
ale ked to nejde len tak lahko..myslite ze tu bude este aj druhy mesiac??? ked sa vratim??kolko asi taki sportovci by tu mali byt?? neviete?? je to blba otazka, ale ma to moc zaujima..
ale ja neviem..myslim na neho v kuse..ci je rano, obed alebo vecer..staaaale..ja neviem co to so mnou je!!! myslite si ze tu bude aj este druhy mesiac ci po prvom odide????len tak vas nazor!
mooja musis to prekonat.Nic sa neda robit.Vela stastia.