Ženy, aj vy to tak máte?

Príspevok v téme: Ženy, aj vy to tak máte?
19rocna

Dobry den, este som nemala sex, s priatelom to nenahlime, sme spolu kratko, ale ide o to, ze napriklad, ked na mne v aute leží a bozkávame sa, tak hrozne rýchlo zvlhnem a asi aj moc, lebo to ide aj cez rifle a rukou to je dosť cítit. Pride mi to také akoby som sa mierne "počúrala". Takto sa "tulime" uz ku koncu stretka a ked je tma lebo neviem ako by som za svetla šla s tým domov keby to kazdy videl. A pritom to len na sebe lezime a chyta ma max za prsia ruky tvár a bozkava to je vsetko. Je to normalne ze tak vela zvlhnem ?

19rocna

Niekto tu pisal pod mojim nickom. Ano vie ze mozem striekat ale snad nebudem. Dakujem za normalne odozvy :) vyjadrovat sa uz nebudem, iba citat prispevky tak ked tu chcete pisat pod mojim menom tak do toho :D

Aliss

Jemin, vidim ze si sa poriadnej odpovede nedockala. Ano, je to absolutne v poriadku. Niektore zeny zvlhnu menej, ine viac. Problem by bol, ak by si nezvlhla vobec. Niektore zeny maju ciry vytok, ine skoro az do biela. Ked zvlhnes, znamena to, ze ta partner vzrusuje, ze ta vzrusuju jeho dotyky a si pripravena na sex. Urcite si davaj na stretnutie s partnerom intimku a vybavene :)

Noelinka

Mala by si nosit intimky tak chranis spodne pradlo a co na sebe mas. Moze byt ze pri pohl.styku budes aj striekat! Nezlakni sa je to normalne